ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνημα με γκέλα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επηρεασμένος από τον κορωνοϊό, παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο και αναδείχθηκε 0-0 με τον Αστέρα στη Λεωφόρο. Τραγική διαχείριση από τον Μπόλονι κατά διάρκεια του ματς!

Ξεκίνημα με γκέλα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επηρεασμένος από τον κορωνοϊό, παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο και αναδείχθηκε 0-0 με τον Αστέρα στη Λεωφόρο. Τραγική διαχείριση από τον Μπόλονι κατά διάρκεια του ματς!

Το ματς Η ομάδα της Τρίπολης είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Προφανώς και έπρεπε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το «τριφύλλι» με τις απουσίες και τα κρούσματα κορονοϊού και το κατάφερε σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας και γνωρίζοντας πως θα μπορούσαν να χτυπήσουν στην δεξιά πλευρά του Παναθηναϊκού όπου αγωνιζόταν ο Χουάνκαρ κατ’ ανάγκην, ο Αστέρας ήταν θετικότατος. Οι «πράσινοι» είχαν ν’ αντιμετωπίσουν μια ομάδα που παρέμενε ψηλά και σε κατάσταση άμυνας, που είχε σωστή οργάνωση και αντιδράσεις αμυντικά κοντά στα καρέ της και από τη στιγμή που ούτως ή άλλως λείπει η δημιουργία από το σύνολο του Μπόλονι, όλα έγιναν αρκετά πιο δύσκολα για το «τριφύλλι».

Ως συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν ο Αστέρας Τρίπολης να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, να είναι πιο απειλητικός και να έχει τα ηνία του ματς στο πρώτο ημίωρο. Παρά ταύτα απείλησε μόνο από στατική φάση, με ένα ψαλιδάκι του Σουάρεθ από κόρνερ του Ριέρα που πέρασε άουτ (18’) και από ένα απευθείας φάουλ του Κρέσπι στο οποίο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ στον Μπαράλες που έκανε κίνηση προς την πορεία της μπάλας και επηρέαζε τη φάση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του μετά το 30’ και στο 38’ απόλεσε την καλύτερη υποσχόμενη ευκαιρία του ματς, με τον Πούγγουρα να καταφέρνει να αστοχήσει από το ένα μέτρο σε κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό καθώς στο 45’ ο Αϊτόρ έστρωσε ιδανικά στον Χατζηγιοβάνη που πλάσαρε άουτ από τη μικρή περιοχή.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Διούδης έσωσε την εστία του στο σουτ του Ριέρα (47’), ενώ στο 50’ ο Καρλίτος νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο.

Στο 72’ ο Φερνάντεθ έχασε ευκαιρία που δεν… χάνεται στέλνοντας τη μπάλα άουτ σε γύρισμα του Μπαράλες από τη μικρή περιοχή και ο Διούδης στο 80’ έσωσε ξανά την εστία των πράσινων αποκρούοντας σουτ του Καπίγια, στην τελευταία μεγάλη φάση ενός κακού ματς ειδικών συνθηκών, σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.