ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νεύρα από Μπόλονι: «Πώς είναι δυνατόν να παίξουμε αυτόν τον αγώνα; Θα πω σε έναν παίκτη να μην πάει στην οικογένειά του;»

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Νεύρα από Μπόλονι: «Πώς είναι δυνατόν να παίξουμε αυτόν τον αγώνα; Θα πω σε έναν παίκτη να μην πάει στην οικογένειά του;»

Ο Μπόλονι τόνισε μετά το ματς:  «Είναι από τα ματς που όλοι έχουν δίκιο και κανένας δεν έχει δίκιο. Μπορεί κι εγώ κι εσείς κι ο κύριος να λέει ότι έχει δίκιο κι όλοι να έχουν άδικο. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου όταν σου λείπουν πέντε βασικοί παίκτες το αισθάνεσαι. Και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα δεν κατανοώ την απόφαση της λίγκας. Έχουμε πέντε παίκτες θύματα του κορωνοϊού. Θα μου πείτε ο ένας είναι στη Βραζιλία, αλλά κι αυτός νοσεί. Έχουμε πέντε παίκτες. Πώς είναι δυνατόν να παίξουμε αυτόν τον αγώνα; Αντιμετωπίσαμε δύσκολες στιγμές. Υπήρξαν οι φάσεις που ο τερματοφύλακάς μας τις αντιμετώπισε, δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Κάναμε καλή προσπάθεια. Νέοι παίκτες που επέστρεψαν, ήταν ικανοποιητικοί, όχι απολύτως, αλλά στάθηκαν στο ύψος τους. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και θα μπορούσαμε. Δεν είμαι απογοητευμένος. Οι νίκες είναι αυτές που μετράνε.

Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Εάν δεν βλέπουμε στο πρόσωπό μου την απογοήτευση… είμαι αρκετά ρεαλιστής για να ξέρω τι μπορώ να πάρω από αυτήν την ομάδα και προσπάθησα να μην είμαι πολύ έντονος στις δηλώσεις μου ή να κρύψω κάποια ένταση. 

Δώσαμε τη μάχη μας και αντιμετωπίσαμε τη μάχη με το υλικό που διέθετε η ομάδα και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε». 

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 100.170 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν έχει μετανιώσει με τη μεγάλη άδεια: «Αυτό που λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όταν ένας παίκτης θέλει να πάει να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια στη χώρα του, πώς εγώ θα του πω να μην πάει. Σε όλον τον κόσμο ουδείς γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε για ν’ αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Να σας πω ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπως ο Κουρμπέλης και ο Τζαβίδας που κόλλησαν εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...