Ο Μπόλονι τόνισε μετά το ματς:  «Είναι από τα ματς που όλοι έχουν δίκιο και κανένας δεν έχει δίκιο. Μπορεί κι εγώ κι εσείς κι ο κύριος να λέει ότι έχει δίκιο κι όλοι να έχουν άδικο. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου όταν σου λείπουν πέντε βασικοί παίκτες το αισθάνεσαι. Και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα δεν κατανοώ την απόφαση της λίγκας. Έχουμε πέντε παίκτες θύματα του κορωνοϊού. Θα μου πείτε ο ένας είναι στη Βραζιλία, αλλά κι αυτός νοσεί. Έχουμε πέντε παίκτες. Πώς είναι δυνατόν να παίξουμε αυτόν τον αγώνα; Αντιμετωπίσαμε δύσκολες στιγμές. Υπήρξαν οι φάσεις που ο τερματοφύλακάς μας τις αντιμετώπισε, δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Κάναμε καλή προσπάθεια. Νέοι παίκτες που επέστρεψαν, ήταν ικανοποιητικοί, όχι απολύτως, αλλά στάθηκαν στο ύψος τους. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και θα μπορούσαμε. Δεν είμαι απογοητευμένος. Οι νίκες είναι αυτές που μετράνε.

Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Εάν δεν βλέπουμε στο πρόσωπό μου την απογοήτευση… είμαι αρκετά ρεαλιστής για να ξέρω τι μπορώ να πάρω από αυτήν την ομάδα και προσπάθησα να μην είμαι πολύ έντονος στις δηλώσεις μου ή να κρύψω κάποια ένταση. 

Δώσαμε τη μάχη μας και αντιμετωπίσαμε τη μάχη με το υλικό που διέθετε η ομάδα και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε». 

Εάν έχει μετανιώσει με τη μεγάλη άδεια: «Αυτό που λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όταν ένας παίκτης θέλει να πάει να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια στη χώρα του, πώς εγώ θα του πω να μην πάει. Σε όλον τον κόσμο ουδείς γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε για ν’ αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Να σας πω ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπως ο Κουρμπέλης και ο Τζαβίδας που κόλλησαν εδώ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS