Εκανε «μπαμ» πριν τη σέντρα ότι το ματς αυτό έχει στραβώσει για τα καλά για τον Παναθηναϊκό. Οι ερασιτεχνισμοί με τις άδειες και οι ξαφνικές και μαζικές απουσίες λόγω covid έστησαν το τριφύλλι με την πλάτη στον τοίχο και τελικά το πλήρωσε με την απώλεια δύο πόντων.

Χωρίς τους συγκεκριμένους παίκτες και να θέλει ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ζήσει και έτσι κατέβηκε στο γήπεδο κυρίως με την σκέψη πως θα κλέψει το παιχνίδι και όχι με τον αέρα του φαβορί που παίζει στο γήπεδό του. Το πάλεψε στο πρώτο μέρος, θα μπορούσε να βρει ένα γκολ με την τρομερή ευκαιρία του Πούγγουρα ενώ στην επανάληψη θα μπορούσε να το χάσει κιόλας αν δεν κατέβαζε τα ρολά σε δυο φάσεις ο Διούδης.

Η ζημιά βέβαια δεν έγινε στο παιχνίδι με τους Αρκάδες. Οι συγκεκριμένοι δύο πόντοι που χάθηκαν απλά σου στερούν το δικαίωμα στο «θαύμα» αφού και πριν το ματς αυτό ο στόχος να προλάβεις το ευρωπαϊκό εισιτήριο έμοιαζε πολύ μακρινός. Το κακό έχει γίνει από το καλοκαίρι και δυστυχώς δεν μαζεύεται παρότι η εικόνα της ομάδας δεν έχει σχέση με το ξεκίνημα. Η όποια βελτίωση όμως υφίσταται δυστυχώς δεν φτάνει.

Ο Παναθηναϊκός που πέρασε τόσα με τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό κινδυνεύει τη χρονιά που του επιτρέπεται να βγει, να αποκλειστεί μόνος του. Μιλάμε για απίστευτο φιάσκο. Διότι δεν είπε κανείς να διεκδικήσεις πρωτάθλημα, αυτό μοιάζει χρόνια τώρα όνειρο μακρινό, όχι όμως ρε αδερφέ να μείνεις και εκτός Γιουρόπα. Αυτό πάει πολύ…

ΥΓ: Όταν συζητούσαμε για επιδιόρθωση του αγωνιστικού χώρου σίγουρα δεν εννοούσαμε αυτό το «πράγμα».

ΥΓ1: Δεν διαφωνώ ότι ο Μπουζούκης δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες μέχρι σήμερα. Όμως ρε Γιάννη, θεωρείς τον εαυτό σου αδικημένο; Μαζί σου. Μπες μέσα και πάρτους μόνος σου. Δυστυχώς πέρασε και δεν ακούμπησε.

ΥΓ2: Οποιαδήποτε άλλη ομάδα από τις γνωστές σε μια νύχτα θα έκανε τα τέσσερα κρούσματα… πέντε και δεν θα έπαιζε. Διαφωνεί κανείς;

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS