ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Ήττα – σοκ από το Λαύριο

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Λαύριο και γνώρισε την ήττα με 92-82 εκτός έδρας.

Ήττα - σοκ από το Λαύριο

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Λαύριο και γνώρισε την ήττα με 92-82.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός είχε αρκετά «σκαμπανεβάσματα» μετά την έναρξη του αγώνα, καθώς ναι μεν έπαιρνε διαφορές στο σκορ (2-9 στο 4′), αλλά το Λαύριο προσπαθούσε να τις «ροκανίσει» (9-9 στο 6′) είτε με τον Μουράτο είτε με τον Ντιάλο. Παρόλα αυτά η εξαιρετική παρουσία του Παπαπέτρου στο πρώτο δεκάλεπτο (12π., 1/1διπ., 2/3τρ., 4/4β., 5ριμπ.) στάθηκε αρκετή για να φτάσουν οι «πράσινοι» στο +10 (9-19) έχοντας εξαργυρώσει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια που έκαναν στην άμυνα. Όμως και πάλι το rotation του Βόβορα που ακολούθησε δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, κάτι που προσπάθησαν -στο μέτρο του δυνατού- να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.676 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αργά, αλλά σταθερά, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη κατάφερε να μειώσει στο καλάθι δύο λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου (31-29) έχοντας πραγματοποιήσει επιμέρους 17-10. Όμως όταν οι Παπαπέτρου και Παπαγιάννης πάτησαν και πάλι παρκέ, σε συνδυασμό και με την εξαιρετική παρουσία του Μήτογλου (9π., 5ριμπ., στο α’ μέρος), οι «πράσινοι» με ένα δικό τους 11-2 έφεραν την διαφορά στο +11 (42-31) τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και η δεύτερη περίοδος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός παρά το καλό του ξεκίνημα, δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, με το Λαύριο να «τρυπάει» την άμυνά του με κάθε τρόπο, φτάνοντας στη νίκη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «πράσινων» στη σεζόν, με το ρεκόρ τους να φτάνει στο 7-1, τη στιγμή που το Λαύριο πανηγύρισε την έκτη διαδοχική νίκη του και ανέβηκε στο 6-3.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...