ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχετε καταλάβει το «ανέκδοτο» με τον Λαμκέλ Ζε;

Μπορεί στο Βέλγιο να… γελάνε, αλλά τα πράγματα είναι σοβαρά με τον Λαμκέλ Ζε.

Έχετε καταλάβει το «ανέκδοτο» με τον Λαμκέλ Ζε;

Μπορεί στο Βέλγιο να… γελάνε, αλλά τα πράγματα είναι σοβαρά με τον Λαμκέλ Ζε.

Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και μάλιστα κινείται για την απόκτηση του Λαμκέλ Ζε. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Αντβερπ, όχι λόγω των ποδοσφαιρικών του αρετών, αλλά εξαιτίας της συμπεριφοράς του και των πειθαρχικών κρουσμάτων.

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ο ίδιος έχει… τρελαθεί στα ποσταρίσματα υπέρ του τριφυλλιού, με σκοπό να πιέσει τη βελγική ομάδα να τον αφήσει να συνεχίσει στην Ελλάδα. Και να οι αναρτήσεις, και να οι πράσινες φανέλες και να η… Ακρόπολη. Δεν έχει σταματήσει ο Καμερουνέζος να «χρησιμοποιεί» τον Παναθηναϊκό για να κερδίσει αυτό που θέλει.

Βόμβα με τον Μέσι!
Βόμβα με τον Μέσι! 14.039 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποκορύφωμα όλων είναι το τελευταίο κρούσμα. Ο ίδιος πήγε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με φανέλα… Άντερλεχτ, με αποτέλεσμα να φάει «πόρτα» και μάλιστα να σπρωχτεί με τον υπάλληλο ασφαλείας της ομάδας, όταν αυτός δεν τον άφησε να περάσει την πόρτα.

Και ρωτάμε εμείς: Είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να ασχολείται με μια τέτοια περίπτωση; Είναι δυνατόν να παίρνεις στα σοβαρά έναν  τέτοιον παίκτη;  Ο… καλύτερος του κόσμου να είναι, πως μπορείς να στηριχτείς πάνω του, ειδικά μετά τα όσα έκανε στο προπονητικό της Αντβέρπ και την καθημερινή του συμπεριφορά…

loading...
ΣΧΟΛΙΑ