ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ραντεβού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αντβέρπ για Λαμκέλ Ζε – Τι είπε ο νέος προπονητής

Οπως αποκάλυψε ο ατζέντης του Λαμκέλ Ζε, οι δυο ομάδες είχαν συνάντηση για τον ποδοσφαιριστή.

Ραντεβού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αντβέρπ για Λαμκέλ Ζε - Τι είπε ο νέος προπονητής

Οπως αποκάλυψε ο ατζέντης του Λαμκέλ Ζε, οι δυο ομάδες είχαν συνάντηση για τον ποδοσφαιριστή.

“Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση μεταξύ της Αντβέρπ και του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη στη διάρκεια της. Ο Λαμκέλ Ζε έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, όμως τώρα που έφυγε ο Λέκο από την Αντβέρπ, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη να θελήσει να τον κρατήσει λίγο ακόμα”, ήταν τα λόγια του Λόριεν Ρόντσιν στην εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

Δηλώσεις για τον Ζε έκανε και ο νέος προπονητής της Αντβέρπ, Φράνκι Βερκούτερεν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 73.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τι γίνεται με τον Λαμκέλ Ζε; Θα δούμε, ακόμα κοιτάμε κάποια πράγματα, αλλά για εμένα έχει ακόμα συμβόλαιο με την Αντβέρπ δεν αποκλείω τίποτα. Η Αντβέρπ είναι η καλύτερη ομάδα για αυτόν», ανέφερε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...