ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα… τρέλα από τον Λακμέλ Ζε: “Απολογούμαι, παραμένω στη διάθεση της Αντβέρπ”! (vid)

Τα λόγια είναι περιττά για τον Λαμκέλ Ζε.

Νέα... τρέλα από τον Λακμέλ Ζε:

Στο panathinaikos24.gr είχαμε αναφερθεί στα όσα κάνει ο Καμερουνέζος εξτρέμ, που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του τριφυλλιού. Τονίζαμε ότι δεν είναι δυνατόν να ασχολείται η ομάδα με την περίπτωσή του.

Ο ίδιος, μετά τα όσα έκανε, τώρα… απολογείται και τονίζει ότι θέλει να μείνει στην Αντβέρπ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Θέλω να εξηγήσω κάποια πράγματα για όσα έγιναν. Απολογούμαι  τόσο στο κλαμπ όσο και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι φανταστικοί και πάντα ήταν στο πλευρό μου. Αντέδρασα έτσι, επειδή έχω πολλά στο μυαλό μου, όπως μία μεταγραφή . Δεν είναι εύκολο για μένα. Παραμένω στη διάθεση του κλαμπ. Αν ο νέος προπονητής με θέλει, θα είμαι εκεί. Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα στο γήπεδο”.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 4.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.