ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: “Κάθε στιγμή να αποδεικνύουμε ότι είμαστε Παναθηναϊκός”

Οι δηλώσεις του Χουάνκαρ ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης.

Χουάνκαρ:

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

“Υπάρχει προβληματισμός, γιατί είμαστε μια ομάδα που θέλει πάντοτε να κερδίσει και ιδιαίτερα γιατί κοιτάμε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πάντοτε παίζουμε με στόχο τη νίκη, αλλά υπάρχουν διάφορες δύσκολες καταστάσεις, όπως τώρα με το θέμα του κορωνοϊού, εξαιτίας του οποίου έμειναν εκτός κάποιοι συμπαίκτες μας. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη μας για το καλύτερο αποτέλεσμα και για το Τριφύλλι και για τους φιλάθλους μας και για όλο τον κόσμο”.

“Ήταν αρκετά δύσκολο γιατί έχω συνηθίσει να παίζω στην άλλη πλευρά. Οπότε ήταν δύσκολο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και να παίξω σε οποιαδήποτε θέση ο προπονητής μου ζητήσει”.

Για το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στο γκολ:

“Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν, υπάρχουν στιγμές που δημιουργείς ευκαιρίες και δεν μπορείς να πετύχεις γκολ, υπάρχουν άλλες στιγμές που σκοράρεις χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες. Όμως είμαστε μια μεγάλη ομάδα, είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

“Όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν τις δυσκολίες τους. Γνωρίζω τον Απόλλωνα και το παιχνίδι του. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει σε κάθε αγώνα και σε κάθε στιγμή να αποδεικνύουμε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αν πρέπει να τιμάς στο 100% κάθε φανέλα, αυτό πρέπει να το κάνεις πολύ περισσότερο όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού”.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.