ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (15:00, Novasports 1, LIVE: Panathinaikos24.gr) και να πάρει την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, γεγονός που τον επηρέασε έντονα στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς απέναντι στον Αστέρα στην Λεωφόρο.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεση τους Μαουρίσιο, Σάντσες, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες. Οι απώλειες αυτές είναι πολύ σημαντικές και σίγουρα οδηγούν τον Ρουμάνο στο να κατεβάσει ενδεκάδα ανάγκης και στη σημερινή αναμέτρηση.

Για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος είχε υποστεί ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο ματς των πλέι οφ του καλοκαιριού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης και Ιωαννίδης.

Όσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές και απλά όπως όλα δείχνουν στην κορυφή θα χρησιμοποιήσει τον Μακέντα αντί του Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.