ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Δεν φταίει μόνο ένας για την αποχώρηση Βόβορα»

Ολα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για την αποχώρηση του Βόβορα και για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Παπαπέτρου: «Δεν φταίει μόνο ένας για την αποχώρηση Βόβορα»

Ολα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για την αποχώρηση του Βόβορα και για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα: «Είναι μια στενάχωρη στιγμή. Δυστυχώς είναι κομμάτι του αθλητισμού. Είναι αποφάσεις που δεν τις παίρνουμε εμείς. Σαν παίκτης με ενδιαφέρει πολύ το αυριανό παιχνίδι, να κερδίσουμε, να παίξουμε καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα. Τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι.

Δεν είναι δική μου θέση. Ποτέ δεν φταίει ένας. Αυτό είναι το σίγουρο. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Δεν είναι δική μου η θέση να κρίνω».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι με την Ζενίτ: «Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι ποιοτική και σκληρή ομάδα η Ζενίτ. Ο κόουτς Πακσκουάλ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλουμε πιο πολύ από ποτέ τη νίκη για να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι αύριο».

Για τα δυνατά σημεία της Ζενίτ: «Έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Με την απουσία του Πόιθρες που αμυντικά καλύπτει κενά, θα είναι διαφορετική η δομή τους. Πρέπει να βρούμε τρωτά σημεία και να επιτεθούμε σε παίκτες. Αμυντικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν».

Για τις κακές εκκινήσεις του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια: «Προφανώς το νόμισμα έχει 2 όψεις. Ξεκινάμε άσχημα και κυνηγάμε. Όταν κυνηγάμε παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και δεν αφήνουμε να ξεφύγουν. Μπορούμε να επανέλθουμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε το χαρακτήρα. Το πιο σημαντικό είναι να μπαίνουμε με την ίδια συγκέντρωση στα παιχνίδια».

Για την κατάστασή του: «Είμαι πολύ καλά, αγαπάω το μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...