ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Δεν φταίει μόνο ένας για την αποχώρηση Βόβορα»

Ολα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για την αποχώρηση του Βόβορα και για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Παπαπέτρου: «Δεν φταίει μόνο ένας για την αποχώρηση Βόβορα» | panathinaikos24.gr

Ολα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για την αποχώρηση του Βόβορα και για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Βίντεο – απόλαυση: Το πάρτι της Θύρας 13 με Ιωνικό (vid)
Βίντεο – απόλαυση: Το πάρτι της Θύρας 13 με Ιωνικό (vid) 2.832 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα: «Είναι μια στενάχωρη στιγμή. Δυστυχώς είναι κομμάτι του αθλητισμού. Είναι αποφάσεις που δεν τις παίρνουμε εμείς. Σαν παίκτης με ενδιαφέρει πολύ το αυριανό παιχνίδι, να κερδίσουμε, να παίξουμε καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα. Τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι.

Δεν είναι δική μου θέση. Ποτέ δεν φταίει ένας. Αυτό είναι το σίγουρο. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Δεν είναι δική μου η θέση να κρίνω».

Για το παιχνίδι με την Ζενίτ: «Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι ποιοτική και σκληρή ομάδα η Ζενίτ. Ο κόουτς Πακσκουάλ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλουμε πιο πολύ από ποτέ τη νίκη για να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι αύριο».

Για τα δυνατά σημεία της Ζενίτ: «Έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Με την απουσία του Πόιθρες που αμυντικά καλύπτει κενά, θα είναι διαφορετική η δομή τους. Πρέπει να βρούμε τρωτά σημεία και να επιτεθούμε σε παίκτες. Αμυντικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν».

Για τις κακές εκκινήσεις του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια: «Προφανώς το νόμισμα έχει 2 όψεις. Ξεκινάμε άσχημα και κυνηγάμε. Όταν κυνηγάμε παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και δεν αφήνουμε να ξεφύγουν. Μπορούμε να επανέλθουμε σε κάθε παιχνίδι, έχουμε το χαρακτήρα. Το πιο σημαντικό είναι να μπαίνουμε με την ίδια συγκέντρωση στα παιχνίδια».

Για την κατάστασή του: «Είμαι πολύ καλά, αγαπάω το μπάσκετ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close