Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι μια νίκη τραβηγμένη από τα μαλλιά. Θα ήθελα να συγχαρώ την εξαιρετική θέληση που είχε η ομάδα μου. Επίσης χαίρομαι που μπορώ να συγχαρώ τον Αθανασακόπουλο για την συμμέτοχη του, όπως και τον Βέλεθ για το καταπληκτικό του παιχνίδι.

Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που προερχόταν από δύο νίκες και το να έρθουμε εκτός έδρας χωρίς πέντε παίκτες ήταν δύσκολο. Θυμάμαι ότι στον πρώτο αγώνα κερδίσαμε με αρκετή προσπάθεια.

Βεβαίως εδώ καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εμπειρία σε αυτούς τους αγώνες. Ο Ζαγαρίτης είναι ένας παίκτης με ποιότητα αλλά ακόμη πρέπει να βελτιωθεί. Ο σύλλογος του έδωσε μια καλή ευκαιρία και δυνατότητα και επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω μερικά πράγματα περισσότερα, θα πω ότι και εκείνος θα πρέπει να σεβαστεί αυτό το δώρο του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά το μέλλον, γνωρίζουμε ότι αν έχουμε νέους παίκτες και υπάρχουν μαζί τους μόνο άλλοι δύο-τρεις έμπειροι, ουσιαστικά θα παίζουμε μόνο για να μην υποβιβαστούμε. Κάνουμε το παν για να βοηθήσουμε την δουλειά του συλλόγου και των νεαρών ταλέντων. Δεν ξέρω άλλη ομάδα πάντως που να παίζει με τρεις 19χρονους, οπότε πάμε σιγά σιγά».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS