ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αν δεν ήταν το var, ο Κουτσιαύτης θα.. αλώνιζε και τώρα θα τρωγόμασταν μεταξύ μας! (vids)

Ένα ματς... ροντέο είχε θετικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό επειδή υπήρχε το var. Τα... παλαιότερα χρόνια θυμάστε τι γινόταν.

Αν δεν ήταν το var, ο Κουτσιαύτης θα.. αλώνιζε και τώρα θα τρωγόμασταν μεταξύ μας! (vids) | panathinaikos24.gr

Ένα ματς… ροντέο είχε θετικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό επειδή υπήρχε το var. Τα… παλαιότερα χρόνια θυμάστε τι γινόταν.

Ποιος θα τον προστατέψει απ’ τα δρεπανηφόρα;
Ποιος θα τον προστατέψει απ’ τα δρεπανηφόρα; 4.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έπειτα από ένα κακό παιχνίδι και με έναν Κουτσιάυτη να χάνει τον έλεγχο και να έχεις σε τρεις καθοριστικές φάσεις λανθασμένες αποφάσεις κατά του Παναθηναϊκού, ήρθε το var και τα διόρθωσε όλα. Κι όλα αυτά, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς για το τριφύλλι.

Φαντάζεστε όλοι τι συζητήσεις θα κάναμε τώρα, σε περίπτωση δεύτερης συνεχόμενης γκέλας. Θα τρωγόμασταν μεταξύ μας, θα αναλύαμε τις αιτίες ενός νέου κακού αποτελέσματος, η πίεση στο κλαμπ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όπως και η μιζέρια και η εσωστρέφεια.

Κι όλα αυτά, διότι ο ρέφερι τα έκανε μούσκεμα, ίσως επηρεασμένος από τα όσα τραγελαφικά γίνονταν στον πάγκο του Απόλλωνα από τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες του Κασναφέρη και όχι μόνο…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close