ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Τους ξεφτίλισε το VAR!

Ο Κουτσιάυτης το πήγαινε από 0-1 για… 3-1 το VAR δικαίωσε τον ψυχωμένο Παναθηναϊκό. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Τους ξεφτίλισε το VAR!

Ο Κουτσιάυτης το πήγαινε από 0-1 για… 3-1 το VAR δικαίωσε τον ψυχωμένο Παναθηναϊκό. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς. Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι του ματς με τον Απόλλωνα. Σύντομα θα το ξεχάσουν ακόμη κι αυτοί που το έπαιξαν. Μπράβο στους παίκτες που πήραν τη νίκη και πάλι καλά να λέμε διότι με τόσες απουσίες αλλά και με τα κοράκια να κάνουν πάλι τα δικά τους και να θέλεις να βελτιωθείς δεν μπορείς.

Αν κάτι μένει από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι η ανάδειξη μέσω VAR της ΛΑΜΟΓΙΑΣ που επί τουλάχιστον δύο δεκαετίες (σε) κατέκλεβε και στο τέλος της ημέρας έβγαζε τους πάντες τρελούς.

Ο Κουτσιάυτης λοιπόν έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ όχι φυσικά για να κερδίσει ο Απόλλωνας αλλά για να… χάσει ο Παναθηναϊκός. Εσύ είσαι ο στόχος, ακόμα και στα χειρότερά σου συνεχίζουν να σε χτυπάνε. Δεν διστάζουν να ξεφτιλιστούν ακόμη κι αν βλέπουν οι πάντες ότι πάει να γίνει το άσπρο – μαύρο. Διαφωνεί κανείς ότι χωρίς το VAR o Παναθηναϊκός θα είχε χάσει τουλάχιστον 3-1 στη Ριζούπολη; Κλασικά εικονογραφημένα… Δίνει πέναλτι στη φάση του Διούδη ενώ έχει προηγηθεί ΞΕΚΑΘΑΡΟ χέρι και… του το παίρνουν πίσω. Δίνει νέο πέναλτι σε μαρκάρισμα ΕΞΩ από την περιοχή που δεν είναι καλά – καλά ούτε φάουλ.

Του το ξαναπαίρνουν πίσω αλλά δεν μασάει να αποβάλει χωρίς λόγο τον Ζαγαρίτη και να τον στείλει στη φυσούνα της… ντροπής. Κατακυρώνει γκολ που βγάζει μάτια ως οφσάιντ και χρειάζεται κάνα… πεντάλεπτο να του το μαζέψουν κι αυτό; Νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως ο Κλάτεμπεργκ πρέπει να τον ξεκουράσει για 2-3 μηνάκια γιατί τον έκοψα ντεφορμέ.

Το τι έγινε ή τι πήγε να γίνει σήμερα είναι το λιγότερο. Δεν διεκδικούμε και κάτι ιδιαίτερο άλλωστε. Το θέμα είναι τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια και πως ελλείψει VAR πέρναγε στο ντούκου. Ετσι χτίζονταν τα σερί και οι καρδιές των πρωταθλητών. Τα έχουμε ξαναπεί αλλά τα έτρωγε η μαρμάγκα του καλολαδωμένου μηχανισμού που είχαν και που έχουν. Απλά τώρα υπάρχει το VAR και σώζει τα χοντρά.

Μήπως την περασμένη Κυριακή δεν είχαμε τα ίδια στη Λεωφόρο; Μήπως δεν θα στο μέτραγε για γκολ το φάουλ – οφσάιντ του Αστέρα και θα πήγαινε το ματσάκι διπλό; Το VAR το έσωσε και εκεί το πράγμα, χάρη στο VAR δεν έχεις μπει στο 2021 με δυο ήττες. ΟΚ, δεν αλλάζουν πολλά γιατί έχουμε διαλυθεί και δεν πάμε για τίποτα. Δεν μπορεί όμως, κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός. Ας έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον τότε οι συνθήκες για να κερδίζει και για να το παίρνει ο καλύτερος.

Από εκεί και πέρα δυο λόγια για την επόμενη μέρα. Μαθηματικά σαφώς και έχεις μαθηματικές ελπίδες να βγεις Ευρώπη, αλλά δυστυχώς μέσω πρωταθλήματος δεν το βλέπω. Αν υπάρχει ένας τρόπος αυτός είναι το Κύπελλο και εκεί πρέπει να πέσει το βάρος. Πέντε ματσάκια (μπορεί να) είναι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ