ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor: Τα νέα… πλάvα της Ασημίνας Ιγγλέζου είναι αυτό ακριβώς που έλειπε απ’ την ομάδα των «Μαχητών» (Pics)

Η Ασημίνα... μαγεύει.

Survivor: Τα νέα... πλάvα της Ασημίνας Ιγγλέζου είναι αυτό ακριβώς που έλειπε απ’ την ομάδα των «Μαχητών» (Pics)

Πλάvα μοναδικά εξακολουθεί να χαρίζει η Ασημίνα Ιγγλέζου στους τηλεθεατές του Survivor, με την ένταξή της στην ομάδα των «Μαχητών» να εξασφαλίζει στους τηλεθεατές αυτό ακριβώς που έλειπε από την καλύβα τους: (υπερ)θέαμα.

Η εvτυπωσιακή αθλήτρια δεν απογοήτευσε στο ελάχιστο το τηλεοπτικό κοινό, τόσο από άποψη δυναμικής στον στίβο μάχης όσο και σε ό,τι αφορά στην παρουσία της που… μόνο απαρατήρητη δεν περνά.

Δείτε το εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE