ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ασταθείς άμυνες στο Περιστέρι, εξουθενωμένη η Άλμπα – δυνατή τριάδα στο 6.4Χ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Ασταθείς άμυνες στο Περιστέρι, εξουθενωμένη η Άλμπα - δυνατή τριάδα στο 6.4Χ!

Με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και το σημερινό (07/01) κουπόνι! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς από Ελλάδα, Κύπρο και Euroleague, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην Sportingbet. Πάμε άμεσα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Ανοιχτό παιχνίδι στο Περιστέρι

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Περιστέρι, όπου στις 19:15 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα του Κάναντι, συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις και παραμένει δίχως νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μετά το δίκαιο 2-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, τη Δευτέρα ηττήθηκε (επίσης δίκαια) και στο Βόλο με 1-0. Ο Περέα άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό και οι Βολιώτες έμοιαζαν να είναι πιο κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα παρά ο Ατρόμητος στην ισοφάριση ως το φινάλε του αγώνα. Παραμένει χαμηλά, στην 11η θέση, με 14 πόντους και στο -5 από τα playoffs.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με… το αριστερό στο 2021. Την Κυριακή “γκέλαρε” στο Αλκαζάρ απέναντι στην ΑΕΛ, αποτυγχάνοντας σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του. Κυριαρχικός στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε μονότερμα τους γηπεδούχους, δημιουργούσε διαρκώς επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά του έλειπε η αποφασιστικότητα στην τελική προσπάθεια. Στο 70’, από το πουθενά, στην πρώτη ευκαιρία της ΑΕΛ δέχθηκε το 1-0 από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Πινακά. Πίεσε ως το τελευταίο σφύριγμα, δημιούργησε ευκαιρίες παρά τη νευρικότητά του και βρήκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Ο Ατρόμητος παρουσιάζεται πολύ πιο δημιουργικός εντός έδρας, εκεί σκόραρε 6 φορές στα τρία τελευταία παιχνίδια και μπορεί να απειλήσει την ασταθή άμυνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δέχθηκε γκολ στις 5 από τις 6 τελευταίες του εξόδους. Φυσικά θα είναι έκπληξη αν δεν σκοράρει ο Δικέφαλος του Βορρά. Επομένως, ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 2.05. 

Κλειστό ματς στην Πάφο

Μεταφερόμαστε στην Κύπρο για τη δεύτερη σημερινή επιλογή. Στις 19:00, η Πάφος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 18η αγωνιστική.

Δίχως νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια οι γηπεδούχοι (0-3-3), βρίσκονται στην 8η θέση του πρωταθλήματος, στο -3 από τα playoffs. Την Κυριακή ηττήθηκαν στην έδρα του Εθνικού Άχνας με 2-1.

Ούτε ο Ολυμπιακός έχει γευτεί τη χαρά της νίκης τον τελευταίο μήνα (0-2-2), το Σάββατο έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Ερμή Αραδίππου και έπεσε στην 7η θέση, στο +3 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Η Πάφος είναι πολύ σφιχτή εντός έδρας, μετρά τρία σερί Under, ενώ δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο θεωρητικά ισοδύναμες ομάδες που δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα. Επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.83. 

Κουρασμένη η Άλμπα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Euroleague. Στις 21:00, η Άλμπα φιλοξενεί στο Βερολίνο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Γερμανοί επικράτησαν της Μπασκόνια την Τρίτη με 95-91 εντός έδρας και έφτασαν τις 10 νίκες στο θεσμό, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Βερολίνο.

Η Μακάμπι γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Ζενίτ στο φινάλε του 2020 και με ρεκόρ 10-7 είναι στο -2 από τα playoffs.

Το σημερινό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι της Άλμπα μέσα σε 10 μέρες και με τις σημαντικές απουσίες που έχει την περιμένουμε με έλλειμμα ενέργειας. Η Μακάμπι έχει την ποιότητα και την εμπειρία να το εκμεταλλευτεί. Επιλογή το διπλό με -4.5 χαντικαπ σε απόδοση 1.71. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE