ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Αστυνομικοί ανοίγουν τις πόρτες στους οπαδούς του Τραμπ (Αποκαλυπτικό βίντεο)

Τους αστυνομικούς να ανοίγουν τις πόρτες στους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ, για να μπουν στο Καπιτώλιο δείχνει ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter.

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Αστυνομικοί ανοίγουν τις πόρτες στους οπαδούς του Τραμπ (Αποκαλυπτικό βίντεο)

Μια εικόνα των όσων έγιναν στο Καπιτώλιο και είχαν σαν συνέπεια να σοκάρουν όλο τον κόσμο δίνει ένα βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter.

Σε αυτό φαίνεται ότι οι αστυνομικοί, οι οποίοι φύλαγαν μία από τις εισόδους του Καπιτωλίου, ό,τι έκαναν στην άκρη δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τον δρόμο στους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.