ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραδόθηκε στη Ζενίτ μετά τα τρία εφιαλτικά δεκάλεπτα (vids)

Ο Παναθηναϊκος ήταν κάκιστος για τρια δεκάλεπτα στο ματς με τη Ζενίτ και γνώρισε την ήττα με 89-77 στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Άργησαν να.... πάρουν μπρος οι πράσινοι στο ματς απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Στο 5-12 έπεσε το ρεκόρ.

Παραδόθηκε στη Ζενίτ μετά τα τρία εφιαλτικά δεκάλεπτα (vids)

Ο Παναθηναϊκος ήταν κάκιστος για τρια δεκάλεπτα στο ματς με τη Ζενίτ και γνώρισε την ήττα με 89-77 στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Άργησαν να…. πάρουν μπρος οι πράσινοι στο ματς απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Στο 5-12 έπεσε το ρεκόρ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός εγκλωβίστηκε από την εξαιρετική άμυνα της Ζενίτ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ την πράσινη περιφέρεια, με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν πάρα πολύ τις επιλογές του τριφυλλιού. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι γηπεδούχοι να ολοκληρώσουν το πρώτο μέρος με μόλις 35 πόντους και κακά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα σε αντίθεση με τη Ζενίτ που είχε 47 και εξαιρετικούς τους Πάνγκος και Γκουντάιτις. Από τον Παναθηναϊκό ο Νέντοβιτς δεν έβρισκε χώρους, ενώ ο Μπέντιλ έδινε βοήθειες με σημαντικά καλάθια και 8 πόντους.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν πάνω – κάτω το ίδιο. Η Ζενίτ έκανε ό, τι ήθελε στο παρκέ, αμυνόταν εξαιρετικά (έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα), ο Γκουντάιτις συνέχιζε να κάνει ζημιά στην πράσινη ρακέτα και η διαφορά έφτασε τους 25 πόντους (41-66). Οι πράσινοι έδειχναν εγκλωβισμένοι και δεν μπορούσαν με τίποτα να ανατρέψουν την κατάσταση με την εικόνα που έδειχναν στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην 4η περίοδο οι πράσινοι έβγαλαν αντίδραση με μπροστάρη τον Ντίνο Μήτογλου και σημαντικό τον Κασελάκη. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό, αφού ο χρόνος δεν υπήρχε. Η διαφορά έπεσε στους 10, αλλά το τριφύλλι δεν είχε μπροστά του μεγάο διάστημα για ανατροπή. Η ήττα ήρθε φυσιολογικά για τον Παναθηναϊκό από την καλοδουλεμένη… μηχανή του Τσάβι Πασκουάλ.

Με αυτό το αποτέλεσμα, το τριφύλλι έπεσε στο 5-12.

Πριν από την αναμέτρηση βραβεύτηκε από Διαμαντίδη και Αλβέρτη ο Μάνος Παπαδόπουλος και δάκρυσε από τη συγκίνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.