ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πολλές ελλείψεις κόντρα στην ΑΕΛ – Οι σκέψεις του Μπόλονι για την ενδεκάδα

Με πολλές ελλείψεις αναμένεται να κατέβει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Με πολλές ελλείψεις κόντρα στην ΑΕΛ - Οι σκέψεις του Μπόλονι για την ενδεκάδα

Ο κορωνοϊός έχει… χτυπήσει για τα καλά τον Παναθηναϊκό, από το προηγούμενο Σάββατο.

Οι πράσινοι στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ πρόκειται να παίξουν χωρίς σημαντικούς παίκτες. Ο λόγος για τους Βιγιαφάνιες, Σάντσες, Μακέντα, Μαουρίσιο, Κουρμπέλη και Ζαγαρίτη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ενδεκάδα και στο ματς με την ΑΕΛ θα είναι ανάγκης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λάζλο Μπόλονι λοιπόν θα πρέπει να βρει λύση και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όπως όλα δείχνουν ο Ρουμάνος τεχνικός θα βάλει τον Χουάνκαρ στα αριστερά, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σένκεφελντ  – Πούγγουρας και ως δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Μολό.

Στα χαφ θα είναι οι Αλεξανδρόπουλος – Βέλεθ, στο αριστερό άκρο ο Χατζηγιοβάνης, στο δεξί ο Αϊτόρ και ο Αθανασακόπουλος θα αγωνιστεί πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.