Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στα κανάλια Novasports: 

Για τις πολλές απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ: 

Για το αν θα “αντλήσει” και πάλι λύσεις από τη “δεξαμενή” των νεαρών παικτών: 

“Σήμερα ειδικά δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω, έχω ακόμα 48 ώρες στη διάθεση μου για να σκεφτώ. Έχω μια μικρή ιδέα στο μυαλό μου, δεν θα την αποκαλύψω, αλλά θα ήθελα και άλλος ένας νεαρός παίκτης να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση. Δεν θα κρύψω ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα είχαμε επιλέξει τον Τζαβίδα στη θέση του δεξιού μπακ, όμως τον εμπόδισε η “βόμβα” του κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα, τεχνική και πνευματική ωριμότητα και είναι ένας παίκτης που θα ήθελα να δοκιμάσω, όμως εξαιτίας της κατάστασης αυτό δεν είναι εφικτό τη δεδομένη στιγμή”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:  

“Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που έχουμε, ακόμα και όταν η ομάδα είναι χωρίς απουσίες, σκέφτομαι την επιθετική αποτελεσματικότητα μας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις με άλλους παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Δεν μπορώ να πω ότι περιμένω έναν ανοικτό αγώνα ή ένα παιχνίδι που θα δούμε εξαιρετικά πράγματα δεδομένης της κατάστασης, όμως γνωρίζω ότι μπορώ να βασιστώ στη θέληση και την ικανότητα των παικτών μου”.

Για το αν μπορεί να βρεθεί η απάντηση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του: 

“Αυτό ψάχνω και όταν δω κάτι, το χρησιμοποιώ αμέσως. Ας μείνουμε θετικοί. Και αν όχι θετικοί, να πω ότι έχω επιθετικούς παίκτες, απλά επειδή με ρωτήσατε αν βλέπω λύσεις, για να βρω λύσεις θα πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS