ΚΛΕΙΣΙΜΟ
PODCAST PANATHINAIKOS24.GR

Panathinaikos24 podcast – Η γκρίνια φέρνει γκίνια: «Δεν… μάτωνε τη φανέλα ο Παναθηναϊκός του Βόβορα» (aud)

Στο έκτο επεισόδιο της εκπομπής «Η γκρίνια φέρνει γκίνια» του podcast του Panathinaikos24.gr, αναφέρεται στον Γιώργο Βόβορα και στα ελαφρυντικά που έχει, στην επιλογή του Κάτας ενώ στέκεται και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που μπορούν να κάνουν το step up.

Panathinaikos24 podcast – Η γκρίνια φέρνει γκίνια: «Δεν... μάτωνε τη φανέλα ο Παναθηναϊκός του Βόβορα» (aud)

Ο Τάκης Τσιρτσώνης αναφέρεται για την αναμενόμενη ήττα από τη Ζενίτ στο μπάσκετ και εκφράζει την άποψη ότι η ομάδα κάνει συνεχώς βήματα προς τα πίσω.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο Γιώργος Βόβορας αποδείχθηκε λιποβαρύς στην δύσκολη δοκιμασία που είχε να βγάλει εις πέρας. Ξεκαθαρίζει όμως ότι ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού είχε πολλά ελαφρυντικά.

Επιπρόσθετα, στέκεται και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Τέλος, αναλύει και την επικείμενη αναμέτρηση του τριφυλλιού με την ΑΕΛ.

Όλα στο Podcast που ακολουθεί:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ