Με 20 επεισόδια μέχρι τώρα, το panathinaikos24.gr πρωτοπορεί ξανά, δημιουργώντας το μοναδικό podcast για θέματα του Παναθηναϊκού.

Από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας, σε αυτή εδώ τη διαδικτυακή γωνιά, ο στόχος ήταν και παραμένει ένας. Η ενημέρωση, το σχόλιο, το ρεπορτάζ και η άποψη για τον Παναθηναϊκό (και όχι μόνο), δίχως παρωπίδες, δίχως λογοκρισία, δίχως… κόκκινες γραμμές. Γι αυτό και στο panathinaikos24.gr, πλην της καθημερινής ενημέρωσης με ρεπορτάζ και θέματα, διαβάζονται όλες οι απόψεις. Ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Νικόλας Βασιλαράς, ο Βασίλης Μοιρώτσος και ο Διονύσης Δεσύλλας αναλύουν τα θέματα του τριφυλλιού μαζί με την συντακτική ομάδα του panathinaikos24.gr.

Εδώ και καιρό και έπειτα από 20 επεισόδια, το podcast του panathinaikos24.gr έχει γίνει ο νέος τρόπος επικοινωνίας με εσάς. Πιστοί στις… αρχές μας να ακολουθούμε τις νέες τάσεις, δημιουργήσαμε το πρώτο podcast για τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα, εκτός από το να μας διαβάζετε και να μας βλέπετε, να μας… ακούτε με διαφορετικά επεισόδια κάθε φορά, με αναλύσεις, με χιούμορ και συνεντεύξεις – συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές.

Ακούστε όλα τα επεισόδια εδώ

Ακολουθήστε μας σε spotify, castbox, apple podcasts και google podcasts

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS