ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με ΑΕΛ

Αυτή είναι ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ.

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με ΑΕΛ

Αυτή είναι ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ.

Ο Λάζλο Μπόλονι βάζει τον Μολό ως δεξί μπακ, ενώ αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Χατζηγιοβάνη. Ο Αθανασακόπουλος παραμένει βασικός, όπως και ο Ιωαννίδης, ενώ θέση στο βασικό σχήμα παίρνει ο Καρλίτος.

Η ενδεκάδα: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρα, Μολό, Αλεξανδρόπουλος.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.