ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους.

Μπόλονι: «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

«Είναι μια ομάδα ο Παναθηναϊκός που μου δίνει την εντύπωση πως δεν έχει εμπιστοσύνη στην ποιότητά του. Νομίζω πως έχουμε μια τακτική υπεροχή αλλά, έχουμε δυσκολία να το δείξουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μας. 

Οι εναλλαγές και οι πάσες δεν ήταν αυτό που ήθελα να δω, αλλά ήταν εντάξει. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και τους βαθμούς. Έχουμε μια μικρή βελτίωση και οι παίκτες που δεν είχαν παίξει μέχρι τώρα περνούν τις εξετάσεις τους και δεν θα ήθελα οι φίλαθλοι να χάσουν την στήριξή τους για τους νέους. Οι νέοι παίκτες πέρασαν τις… εξετάσεις ,αλλά μπορούν σίγουρα να βελτιωθούν».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και αν υπάρχει βελτίωση: «Οι παίκτες παίζουν με φόβο γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Οι αντίπαλοι παίρνουν αυτοπεποίθηση και παίζουν με περισσότερη δύναμη, εμείς πνευματικά και σωματικά δεν είμαστε τόσο δυνατοί. Εμείς περιμένουμε λύσεις στο τεχνικό μέρος και προσπαθώ να σας εξηγήσω πως είμαστε λίγο ντροπαλοί και πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχει βελτίωση και εγώ κοιτάω το ποτήρι μισό γεμάτο πως δεν δεχθήκαμε γκολ στους τελευταίους τρεις αγώνες, παίξαμε με επτά απουσίες, παίξαμε με παίκτες που δεν έχουν παίξει σε αρκετά παιχνίδια και παίκτες που τους σπρώχνουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Για παράδειγμα παίκτες νέοι όπως οι Μπουζούκης, Ζαγαρίτης, Σερπέζης και Καμπετσής φορούν την φανέλα του Παναθηναϊκού που για την ηλικία τους είναι πολύ βαριά η φανέλα και θέλουν χρόνο».

Για τον τελικό του Γουέμπλεϊ: «Όταν μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο τελικό μπορούμε να χάσουμε το μυαλό μας και να πούμε πως ανήκουμε τόσο ψηλά και αν πέσεις από εκεί… πονάει. Με την υπάρχουσα διοίκηση είμαστε ρεαλιστές και ουσιαστικά προχωράμε με μικρά βήματα γιατί το να κάνεις μεγάλες κινήσεις είναι δαπανηρό και πρέπει ο κόσμος να το καταλάβει. Επιστρέφοντας στον τελικό του Γουέμπλεϊ θυμάμαι τον Πούσκας που είχε πει αν κερδίσουμε θα προσθέσουμε ακόμα ένα τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.