ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Δεν μάλωσα ποτέ με παίκτη ή προπονητή»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε για το σημερινό ματς αλλά και όσα γράφονται για τον ίδιο τον τελευταίο καιρό.

Χατζηγιοβάνης: «Δεν μάλωσα ποτέ με παίκτη ή προπονητή»

«Έμαθα πως θα συμπληρώσω 100 συμμετοχές χθες. Δεν είναι εύκολο, πέρασαν γρήγορα. Θυμάμαι σα χθες το ντεμπούτο μου εδώ με τη Σταντάρ με 15.000 κόσμο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ όλο τον κόσμο που πιστεύει σε μένα, είμαι ευγνώμων για όσα ζω με τον Παναθηναϊκό, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό».

Για το δώρο με τη φανέλα της Εθνικής: «Έτσι ένιωσα. Σκεφτόμουν πως πήγα στην Εθνική και έπρεπε να το κάνω, ο σύλλογος που με ανέδειξε κι έκανα ντεμπούτο στην Εθνική. Είναι υπέροχο. Με όλη μου την καρδιά το έκανα».

Για το αν το ονειρευόταν: «Δεν το πίστευα πως θα φτάσω σε αυτό το σημείο, να παίζω σε μία απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και να κάνω 100 συμμετοχές. Απλά το ζω, όπως κάθε στιγμή στην ομάδα. Είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ τον Θεό. Οι δικοί μου ξέρουν πως έφτασα σε αυτές τις στιγμές».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς έφτασε εδώ: «Αυτό που μου έλεγαν όλοι είναι πως έχω ταλέντο. Μικρός δεν ήμουν γρήγορος και δυνατός, ήμουν αργός στα 15 μου. Όλα χρειάζονται δουλειά. Δούλεψα σκληρά. Ανταμείβομαι για αυτό. Όλα τα παιδιά όταν δουλεύουν να ξέρουν πως θα πάρουν αυτό που αξίζουν».

Για κάποια περιστατικά γκρίνιας του: «Μια παρεξήγηση που έγινε ήταν με τον Ολυμπιακό. Γράφτηκαν πως μέσα στα αποδυτήρια μάλωσα, κάτι που δεν ισχύει. Ποτέ δε μάλωσα με παίκτη ή προπονητή. Αυτή ήταν η μόνη αντίδρασή μου όταν βγήκα με τον Ολυμπιακό. Δεν είπα γιατί με έβγαλε, απλά του είπα πως είχα να δώσω πράγματα. Έκανα αυτή την κίνηση κι έγινε παρεξήγηση».

Για το αν πρέπει να τιθασεύσει τα συναισθήματά του: «Είμαι ευαίσθητος, δεν κρύβομαι, δε θα σκεφτώ τι θα κάνω για το πώς θα φανεί. Εκείνη τη στιγμή αυτό ένιωσα αυτό έκανα. Δεν έκανα κάτι τραγικό για να σχολιαστώ έτσι, γράφτηκαν τραγικά πράγματα».

Για το τι θα άλλαζε απ’ τα 100 παιχνίδια του: «Δε θα άλλαζα κάτι. Πολλά παιδιά θα ήθελαν να είναι στη θέση μου, όσα έζησα άσχημα ή καλά, δε θα άλλαζα τίποτα. Για όσα ζούμε καλά πρέπει να είναι όλος ο κόσμος ευγνώμων. Είμαστε τυχεροί που ζούμε αυτές τις στιγμές, άλλοι άνθρωποι ζουν άσχημα. Δε θα άλλαζα κάτι».

Για το αν διάλεγε ένα ματς: «Με τον ΠΑΟΚ που έβαλα το γκολ και είχε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Μου έχει λείψει ο κόσμος και σε ποιον δεν έχει λείψει; Είναι σα να λες πως κάτι λείπει πάντα. Δεν παίρνεις ώθηση από κάπου. Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι και λείπει απ’ το γήπεδο. Είναι στενάχωρο αλλά πρέπει να παίξουμε».

Για τον Μπόλονι: «Θέλει να τρέχεις πολύ. Κάνουμε όσα μας λέει. Πολύ δουλειά στο γήπεδο, τρέξιμο, αυτό… Πολλές φωνές, όλα μέσα στον αγώνα είναι. Έχει εμπειρία και τον ακούω φυσικά».

Για τα παιδιά της ακαδημίας: «Είμαι 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ίσως να είμαι ο παλιότερος στο ρόστερ. Ξέρω καλύτερα απ’ τον καθένα τι είναι ο Παναθηναϊκός. Ευχαριστώ που έχω βάλει το περιβραχιόνιο. Για τα νέα παιδιά είναι δύσκολο. Είναι θετικό αυτό που γίνεται στην ομάδα, επειδή δεν είναι εύκολο».

Για το τατουάζ με τη λέξη «υπομονή» που έχει κι αν το λέει στον κόσμο αυτό: «Ο Παναθηναϊκός δεν κάνει φέτος υπομονή, κάνει πέντε χρόνια τώρα. Για όλα στη ζωή πρέπει να έχεις υπομονή, το έκανα το τατουάζ επειδή είναι σημαντική λέξη στη ζωή μου. Ο κόσμος κάνει υπομονή κι εμείς κάνουμε υπομονή, θέλω μια διάκριση με τον Παναθηναϊκό. Υπομονή, συνεχίζουμε και σίγουρα θα αλλάξουν τα πράγματα. Να κάνει ο κόσμος υπομονή όσο μπορεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.