Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ μπήκε στο 87ο λεπτό του αγώνα. Το μάτι του… γυάλιζε από τα πρώτα δευτερόλεπτα, που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του πήρε μια πανέμορφη πάσα από τον Μπουζούκη, προσπάθησε να μπει στην περιοχή, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς γλίστρησε λίγο πριν βρεθεί φάτσα- φόρα με τον Μπάγιτς. Δεν απογοητεύτηκε από αυτό, συνέχισε στο ίδιο τέμπο με στόχο να πετύχει ένα γκολ.

Στη δεύτερη ευκαιρία, που ο ίδιος δημιούργησε, πήρε την πάσα από τον Καμπετσή και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Μετά το γκολ φυσικά ξέσπασε. Ένιωθε μεγάλη πίεση ο νεαρός και αυτό το γκολ αποτελεί μια δικαίωση για τον ίδιο. Δικαίωση για τον κόπο του, δικαίωση για το ότι παρότι ούτε ο Πογιάτος ούτε ο Μπόλονι του έδωσαν τις ευκαιρίες που άξιζε, συνέχισε να προσπαθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τον έχει βάλει αλλαγή σε τρία παιχνίδια και έχει αγωνιστεί συνολικά 24 λεπτά. Μέσα σε αυτά έχει καταφέρει να πετύχει ένα γκολ.

Ο νεαρός έχει μάθει να παλεύει στη ζωή του, διότι παρότι είναι μόλις 20 χρονών τίποτα στη ζωή του δεν ήταν εύκολο ή ρόδινο. Τίποτα στη ζωή δεν του χαρίστηκε. Σε πολύ μικρή ηλικία ένιωσε την απώλεια της μητέρας του, ένα γεγονός που οποιονδήποτε θα μπορούσε να τον πάρει από κάτω. Για τον Εμμανουηλίδη όμως δεν ίσχυε αυτό. Συνέχισε να παλεύει, συνέχισε να κυνηγάει το μεγάλο του όνειρο.

Το καλοκαίρι ήρθε στον Παναθηναϊκό νωρίτερα, καθώς ο ίδιος ο Αλαφούζος του είπε ότι τον πιστεύει. Πλέον με τη χθεσινή του εμφάνιση φώναξε δυνατά ότι αξίζει κάτι παραπάνω. Φώναξε δυνατά ότι έχει να προσφέρει πράγματα στον Παναθηναϊκό και ότι μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος που έχει το τριφύλλι.

Φυσικά στα θετικά της χθεσινής ημέρας είναι και η εμφάνιση των Μπουζούκη  – Καμπετσή. Ειδικά ο πρώτος μας… θύμισε τον παλιό Μπουζούκη, της πρώτης χρονιάς επί Δώνη. Στην ίδια κατηγορία με τον Εμμανουηλίδη ανήκει και ο Μπουζούκης, που έβλεπε παίκτες που περπατούσαν, όπως ο Αγιούμπ, να παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες από αυτόν, που ανεξάρτητα από την απόδοση του πάλευε.

Όπως και να έχει μετά το χθεσινό ματς οι πράσινοι κατάλαβαν ότι μπορούν να υπολογίζουν σε αυτά τα παιδιά και να στηριχθούν ενόψει της συνέχειας. Οι… μικροί έχουν την σπίθα και με το πάθος τους μπορούν να αλλάξουν την ιστορία ενός αγώνα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS