ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Survivor: Λιποθύμησε η Κάτια Ταραμπάνκο και τους σόκαρε (Vid)

Η κάμερα του Survivor κατέγραψε τη στιγμή που η Κάτια Ταραμπάνκο έπεσε στο έδαφος.

Survivor: Λιποθύμησε η Κάτια Ταραμπάνκο και τους σόκαρε (Vid)

Στο trailer του σημερινού επεισοδίου του Survivor φαίνεται η Κάτια Ταραμπάνκο να συμμετέχει σε ένα αγώνισμα που χρειαζόταν να σπρώχνει ένα ξύλο, κάτι που φυσικά απαιτούσε να ξοδέψει πολλές από τις δυνάμεις.

Δυνάμεις που η ομάδα των Διάσημων δεν έχει και σε τόσο μεγάλο βαθμό, λόγω της απουσίας φαγητού.

Σε μία από τις εικόνες που μεταδόθηκε, το γνωστό μοντέλο φαίνεται να έχει πέσει στο έδαφος, δείχνοντας είτε να έχει χτυπηθεί από κάτι, είτε να έχει λιποθυμήσει, με τον Γιώργο Λιανό να ζητά την παρουσία γιατρού.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 372.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.