ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή δεδομένων λόγω Μολό στον Παναθηναϊκό!

Η πολύ καλή εμφάνιση του Μολό οδηγεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο να κάνουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την απόκτηση δεξιού μπακ.

Ανατροπή δεδομένων λόγω Μολό στον Παναθηναϊκό!

Σε δεύτερες σκέψεις έχουν μπει στο τριφύλλι για την απόκτηση δεξιού μπακ.

Ο Γιόαν Μολό, που βρισκόταν στους υπο παραχώρηση παίκτες, έχει κερδίσει την εκτίμηση του Λάζλο Μπόλονι και πλέον φαίνεται να υπολογίζεται κανονικά.

Η βελτίωση του Μολό φαίνεται ότι επηρεάζει και το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Όπως σας είχαμε μεταφέρει οι πράσινοι σκόπευαν να κινηθούν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για ένα δεξί μπακ, για ένα κεντρικό χαφ και για ένα αριστερό εξτρέμ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον όμως στο τριφύλλι σκέφτονται σοβαρά να μην πάρουν δεξί μπακ και να έχουν τον Μολό ως μπακ απ του Φακούντο Σάντσες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.