ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Βρέχει γκολ στο Μολινό, τραγική εντός η Χάρογκεϊτ – τριάδα για ταμείο στο 6.30!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Βρέχει γκολ στο Μολινό, τραγική εντός η Χάρογκεϊτ - τριάδα για ταμείο στο 6.30!

Αρκετά πλούσιο το κουπόνι της Τρίτης (12/01) με τους αγώνες στην Αγγλία να κερδίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον μας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ, League 2 και Euroleague, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην bwin. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Με τα γκολ στο “Μολινό”

Στις 22:15, η Γουλβς υποδέχεται την Έβερτον για την 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι “Λύκοι” προκρίθηκαν την Παρασκευή στον επόμενο γύρο του FA Cup με το εντός έδρας 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, αλλά στο πρωτάθλημα είναι δίχως νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς (0-2-2). Πιο πρόσφατα πέταξαν ουσιαστικά δύο βαθμούς στο AMEX. Ανέτρεψαν το γρήγορο προβάδισμα της Μπράιτον για το 1-3 του ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη μπήκαν νωθρά και επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν (3-3). Χαμηλά στη βαθμολογία η ομάδα του Σάντο, είναι 13η με 22 πόντους, στο -7 από την πρώτη 6αδα. 3-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της.

Η Έβερτον έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τις κορυφαίες θέσεις της Πρέμιερ με την πρωτοχρονιάτικη εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ (0-1). Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί σκοράροντας το καθοριστικό τέρμα στο 86’. Το Σάββατο πάντως, η ομάδα του Αντσελότι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το εντός έδρας 2-1 επί της Ρόδεραμ.

Αμφότερες οι ομάδες αναζητούν επιστροφή στις νίκες, διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση και θα ρισκάρουν για τη νίκη. Ποντάρουμε στο Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.84. Σε περίπτωση επίτευξης δύο τερμάτων παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ανώτερη η Καρλάιλ

Μένουμε στην Αγγλία, αλλά μεταφερόμαστε στις χαμηλές κατηγορίες και συγκεκριμένα στη League 2, για την οποία Χάρογκεϊτ και Καρλάιλ κοντράρονται σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

Στη 18η θέση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Χάρογκεϊτ με 25 πόντους, πέντε περισσότερους από την επικίνδυνη ζώνη. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Κέιμπριτζ με 2-1 πληρώνοντας την αποβολή του Κέρι στο 78’. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη δέχθηκε την ανατροπή με τέρματα στο 71ο και 81ο λεπτό. Είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδας της κατηγορίας με ρεκόρ 1-3-5 και δίχως νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει μόλις 7 φορές!

Η Καρλάιλ είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος με 39 βαθμούς! Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 2 του μηνός, όταν και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γουόλσολ με 0-2. Τρομερή στο αμυντικό κομμάτι μακριά από το γήπεδό της, έχει δεχθεί 9 γκολ σε 11 εξόδους!

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στις δύο ομάδες. Η Χάρογκεϊτ υποφέρει εντός έδρας, ειδικά στη δημιουργία, την ώρα που η Καρλάιλ είναι πολύ συμπαγής στο αμυντικό κομμάτι και έρχεται με σούπερ ψυχολογία. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.00. 

Δύσκολη αποστολή στο Τελ Αβίβ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ και τον αγώνα Μακάμπι Τελ ΑβίβΟλυμπιακός (21:05) για την Euroleague.

Την Πέμπτη η Μακάμπι εκμεταλλεύτηκε την κούραση της Άλμπα και πέρασε νικηφόρα από το Βερολίνο με 73-85. Αποφασισμένη η ομάδα του Σφαιρόπουλου, έχτισε διαφορά ασφαλείας από νωρίς και πήρε τη νίκη με πρωταγωνιστή τον Ντόρσι. Με ρεκόρ 8-10 είναι στην 12η θέση και το -2 από τα playoffs.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε δεύτερη σερί νίκη για την Euroleague με το 84-82 επί της Μπάγερν στο ΣΕΦ και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σλούκα. Συνεχίζει όμως να έχει προβλήματα τραυματισμών και το ταξίδι στο Ισραήλ είναι δύσκολο.

Η Μακάμπι βρίσκει ρυθμό και θα την στηρίξουμε στον άσο με -3.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.71. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE