ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ PANATHINAIKOS24.GR

Χατζηγιοβάνης στο Panathinaikos24.gr: «Στη Λεωφόρο δεν χάνουμε!»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στο Panathinaikos24.gr αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ και αναφέρθηκε στο ματς, στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η επιστροφή στη Λεωφόρο ενώ έδωσε και σύνθημα - νίκης ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη.

Χατζηγιοβάνης στο Panathinaikos24.gr: «Στη Λεωφόρο δεν χάνουμε!»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στο Panathinaikos24.gr μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο.

Ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού αναφέρθηκε στη συνέχεια της σεζόν, στους στόχους της ομάδας αλλά και στο πως θα ήθελε να… κλείσει η τρέχουσα σεζόν.

Τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα και το κρίσιμο ματς με τον Άρη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Θα ήθελες να κάνεις ένα σχόλιο για τη νίκη επί της ΑΕΛ;;

«Πιστεύω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς κάναμε πολλές ευκαιρίες. Μπορεί η Λάρισα να είχε λίγο παραπάνω κατοχή, αλλά δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Ήμασταν πιο απειλητικοί και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Είδαμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα υποχώρησε. Για ποιο λόγο θεωρείς ότι συνέβη αυτό;

«Σ΄ αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω, καθώς μπήκα στον αγωνιστικό χώρο λίγο πιο μετά. Όταν μπήκα ακολούθησα το ρυθμό της ομάδας. Μπορώ να σου πω όμως ότι υπάρχουν στιγμές στο ποδόσφαιρο, που όταν έχεις το σκορ σκέφτεσαι λίγο παραπάνω την άμυνα. Προσέχεις για να μην δεχτείς κάποιο γκολ. Οπότε εμείς σκεφτήκαμε να αμυνθούμε και βρούμε στο ανοιχτό γήπεδο τη Λάρισα, όπως και έγινε στο 94΄. Βάλαμε το δεύτερο γκολ και κλειδώσαμε το παιχνίδι. Το σημαντικό στο τέλος είναι οι νίκες. Να βελτιωνόμαστε, να δουλεύουμε στις προπονήσεις, ώστε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

Σας έχει επηρεάσει όλο αυτό με τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοοπίστηκαν σε συμπαίκτες σας;

«Δεν νομίζω ότι επηρεάζει το παιχνίδι της ομάδας. Φοβάσαι μήπως έχεις τον COVID . Όταν ακούς όμως ότι δεν έχεις τον ιό, συνεχίζεις τις προπονήσεις. Τουλάχιστον εμένα σαν Τάσος δεν με επηρέασε σε κάποιο κομμάτι. Εφόσον ήμουν αρνητικός συνέχισα τη ρουτίνα μου, τη δουλειά μου και προσπαθώ να προπονούμε όσο καλά είμαι σε ανάσες και να μην επηρεάζομαι».

Ενόψει της συνέχειας τι θα ήθελες να μου πεις;

«Σίγουρα ο στόχος φέτος είναι να είμαστε στην πρώτη τετράδα και να βγούμε στην Ευρώπη και να παίξουμε. Αυτό κυνηγάμε, δεν είμαστε μακριά από τον τέταρτο και τον τρίτο. Οπότε ακόμα όλα είναι ανοιχτά. Εμείς κυνηγάμε το στόχο μας και συνεχίζουμε. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα το πρωτάθλημα. Έχει τα πλέι οφ. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να πεις κάτι».

Πως νιώθεις όταν αγωνίζεσαι σ΄ αυτό το γήπεδο;

«Εγώ είμαι λίγο πιο παλιός από τους καινούργιους που έχουν έρθει και έχω παίξει στη Λεωφόρο και με κόσμο. Σίγουρα είναι ένα γήπεδο καλύτερο από το ΟΑΚΑ σε θέμα οπτικής, είναι πιο κλειστό, είναι πιο ποδοσφαιρικό. Μας βοηθάει και μας τους παίχτες. Σε όλα μας επηρεάζει. Θεωρώ ότι η λύση της Λεωφόρου είναι καλύτερη και μας βοηθάει πολύ και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχουμε εδώ. Δεν έχουμε χάσει στη Λεωφόρο. Θα είναι πολύ όμορφα να συνεχίζουμε να παίζουμε εδώ και όταν επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Η Λεωφόρος από μόνη της σε επηρεάζει».

Για το ματς με τον Άρη τι θα ήθελες να πεις;

«Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Άρη. Σίγουρα είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε και να κερδίσουμε στον Άρη. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες που έχουμε. Σε όλο το υλικό που υπάρχει στην ομάδα. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδια στα ίσα και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε σε καλή πορεία εμείς. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, καθώς στο κομμάτι αυτό με την Τρίπολη είχαμε θέμα».

Τι θα ήθελες να σου φέρει το 2021;

«Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να είμαστε στην Ευρώπη. Το περιμένουμε πως και πως. Το περιμένει ο κόσμος. Φυσικά πρωτά απ΄ όλα είναι η υγεία. Επίσης εύχομαι στο Κύπελλο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να φτάσουμε στον τελικό και ότι γίνει εκεί πέρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.