ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπέντιλ: «Θέλουμε να αντιδράσουμε»

Ο Μπεν Μπέντιλ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγάλει αντίδραση στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν.

Μπέντιλ: «Θέλουμε να αντιδράσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκανέζος φόργουορντ/σέντερ:

Για την δύσκολη περίοδο που βιώνει η ομάδα είπε: «Μας βοήθησε πάρα πολύ η νίκη επί της ΑΕΚ. Και ψυχολογικά. Έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Τώρα ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για την Βιλερμπάν είπε: «Πλέον νομίζω ότι έχουμε κάποιες ομοιότητες στο παιχνίδι μας. Πηγαίνουμε και εμείς πολύ στην επαφή και προσπαθούμε να παίξουμε πιο σκληρά και με μεγαλύτερη ένταση. Θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Θέλουμε να αντιδράσουμε. Να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την έλευση του νέου προπονητή: «Δεν έχω ιδέα ακόμα τι θα γίνει. Πάντως είναι σημαντικό να έρθει ο νέος προπονητής. Γιατί θα πρέπει να περάσει τη φιλοσοφία του, να προσαρμοστούμε και εμείς στα νέα δεδομένα. Ανυπομονώ να έρθει ο νέος τεχνικός. Άλλωστε είμαστε στα μισά του δεύτερου γύρου και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.