ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερφ για Κάτας: «Θέλει χρόνο – Ο πιο αδύναμος Παναθηναϊκός των τελευταίων 15 ετών» (vid)

Ο Σβι Σερφ μίλησε για τον Οντεντ Κάτας και εξήγησε τι θα χρειαστεί για να πετύχει στον Παναθηναϊκό ο συμπατριώτης του.

Σερφ για Κάτας: «Θέλει χρόνο - Ο πιο αδύναμος Παναθηναϊκός των τελευταίων 15 ετών» (vid)

Ο Σβι Σερφ μίλησε για τον Οντεντ Κάτας και εξήγησε τι θα χρειαστεί για να πετύχει στον Παναθηναϊκό ο συμπατριώτης του.

Ο Ισραηλινός προπονητής αναλύοντας το προφίλ του Κάτας ανέφερε στην εκπιμπή Pick ‘n Roll στην Cosmote TV: «Δεν υπάρχει θέμα για το επίπεδό του σαν παίκτη. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ισραήλ. Μετά πήγε στον Παναθηναϊκός και παραλίγο να υπογράψει στους Νικς, όμως το λοκάουτ δεν του επέτρεψε να πάει εκεί και κατέληξε στην Ελλάδα. Βέβαια μετά ήρθε το πρόβλημα στο γόνατό του και στα 26 του εγκατέλειψε και έγινε προπονητής.

Θα σας πω τα όσα είπα στον ίδιο. Είναι καλύτερος από ό,τι ήταν πριν 5 χρόνια, κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος. Το έδειξε και με την πορεία που είχε και με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πιο αδύναμος των 15 ετών αλλά πάντα θα πρέπει να πάει κάποιος να κοουτσάρει εκεί. Είναι δύσκολη κατάσταση και η ομάδα αδύναμη. Ο κόουτς δεν είναι μάγος. Ο Κάτας θέλει να πάει με τον τρόπο του και θέλει χρόνο. Δεν θα περάσουν στα πλέι οφς. Ας είμαστε ρεαλιστές. Μπορεί όμως να κάνει δουλειά.

Στον Κάτας αρέσει η επίθεση με το πικ εν ρολ και η δημιουργία. Μοιάζει με το στυλ του Ομπράντοβιτς αυτό που Κάτας. Βέβαια δεν έχει τον Διαμαντίδη στον άσσο. Ο Μακ έπαιξε για τον Κάτας πριν την διακοπή, όμως υπήρχαν ακόμα δύο παίκτες, ο Μπλατ και ο Μπράουν που παίζουν πικ εν ρολ. Το πιο σημαντικό στην επίθεση είναι αυτό.

Αμυντικά θέλει χρόνο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ αδύναμος αμυντικά. Ατομικά οι παίκτες δεν θέλω να κάνω κρητική, αλλά η άμυνα δεν είναι προτεραιότητα. Βλέπουμε τα στατιστικά τους αλλά όχι την άμυνά τους. Μπορείς να κρύψεις έναν κακό αμυντικό, όχι πολλούς όμως»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...