ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αφαίρεση βαθμών ζητάει ο Ολυμπιακός για το… σκάνδαλο

Το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό επισκιάζεται από ένα τεράστιο σκάνδαλο. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Αφαίρεση βαθμών ζητάει ο Ολυμπιακός για το... σκάνδαλο

Το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό επισκιάζεται από ένα τεράστιο σκάνδαλο. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Κανένας υγιής οπαδός των επενδύσεων και του 50% – 50% δεν ασχολείται με την αποψινή μονομαχία του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό φίλοι μου. Όλη η χώρα έχει στρέψει το βλέμμα της στο νέο σκάνδαλο σε βάρος της «επίσημης αδικημένης» του ελληνικού πρωταθλήματος, της ομάδας που έχει κυνηγηθεί πιο πολύ και απ’ τον Τομ Χανκς στο Φόρεστ Γκαμπ. Τελευταίο κατόρθωμα των εξυγιαντών ήταν να στείλουν τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι σαν τον Κοψιδά στο συμβούλιο του Survivor πριν τον δικάσει η «Άμι Γιάμι».
Ολο το άρθρο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.