ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκή αντίδραση με… όργια Νέντοβιτς και σούπερ Παπαγιάννη!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την αντίδραση που έψαχνε στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας 88-71 της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική. Απίθανα πράγματα από τον Νέντοβιτς που είχε 33 πόντους και 6 ασίστ .Τον ακολούθησε ο εξαιρετικός Παπαγιάννης με ρεκόρ καριέρας (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ)

Παναθηναϊκή αντίδραση με... όργια Νέντοβιτς και σούπερ Παπαγιάννη!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την αντίδραση που έψαχνε στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας 88-71 της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για τη 19η αγωνιστική. Απίθανα πράγματα από τον Νέντοβιτς που είχε 33 πόντους και 6 ασίστ .Τον ακολούθησε ο εξαιρετικός Παπαγιάννης με ρεκόρ καριέρας (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ)

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός εξ’ αρχής είχε δύσκολο έργο απέναντι στη Βιλερμπάν, αφού ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα το τεχνικό τιμ να πειραματιστεί, ξεκινώντας στον άσο τον Καλαϊτζάκη και δίνοντας αργότερα χρόνο συμμετοχής στον Κασελάκη. Επίσης, επέστρεψε ο Ογκαστ που πήρε λεπτά στο παρκέ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι είχαν στο πρώτο ημίχρονο (κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο), έναν μαγικό Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος σταρ είχε σε 15 λεπτά, 18 πόντους με ¾ δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, κάνοντας… σχεδόν τα πάντα για την ομάδα του. Μάλιστα, με δικό του τρίποντο από τη γωνία στο φινάλε, το τριφύλλι πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενο 45-42.

Τον ακολούθησε ο Παπαγιάννης με 10 πόντους (και κάποια εντυπωσιακά καρφώματα), ενώ ο Σαντ Ρος ήταν στους 5. Από τους Γάλλους, ο Φαλ έδινε πολλές μάχες με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, ενώ ο Κόουλ ήταν ο κορυφαίος της φιλοξενούμενης ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας 13 πόντους.

Ο «Νέντο» δεν άφηνε το… όπλο του και με 10 πόντους σε 5′ έβαλε τους πρωταθλητές Ελλάδας ξανά σε θέση οδηγού για τα καλά (55-48). Σε κάθε επίθεση ο Παναθηναϊκός έψαχνε τον Σέρβο σταρ του και εκείνος δικαίωνε τους συμπαίκτες και τους προπονητές του (28π. στο 25′ με 9/13 εντός πεδιάς). Από την άλλη, οι παίκτες του Τι Τζέι Πάρκερ δεν παρουσίαζαν την ίδια συνέπεια πίσω από τα 6,75μ., την ώρα που η «αεροπορία» του Κώστα Χαραλαμπίδη… καθάριζε τα ριμπάουντ και πήγε στο πρώτο +10 της βραδιάς (70-60 στο 30′). Στο τέλος της 3ης περιόδου οι Παπαγιάννης (14π.) – Νέντοβιτς (33π.) είχαν βάλει τους 47/70 πόντους της ομάδας τους, ενώ ο Σαντ Ρος έκανε καλή δουλειά οργανωτικά (6ασ.).

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός, έπαιξε καλή άμυνα και πάλι και έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση με 88-71.

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 45-42, 70-60, 88-71

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.