Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το γεγονός ότι έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού και η ομάδα δεν δέχεται πολλά γκολ: « Ναι η αλήθεια είναι ότι με την έλευση του καινούργιου προπονητή έχουμε αλλάξει κάπως το στυλ παιχνιδιού μας. Φωνάζει κάποιες φορές αλλά, εντάξει, όλα χρειάζονται. Ήταν κάτι που θέλαμε να αλλάξουμε να αλλάξουμε στο παιχνίδι μας. Δεχόμαστε αρκετά εύκολα γκολ στα πρώτα παιχνίδια. Και είμαστε χαρούμενοι που σιγά – σιγά έχουμε καταφέρει ανέπαφη την εστία μας και να παίρνουμε αποτελέσματα. Όμως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και εμείς οι ίδιοι να αγωνιζόμαστε. Και ευελπιστώ από το επόμενο παιχνίδι να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο και φυσικά να πάρουμε τους βαθμούς που τους έχουμε ανάγκη».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε και οι δύο ομάδες που νομίζω θα αναμετρηθούμε μέχρι το τέλος για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Άρης είναι μία ομάδα που στηρίζεται στην πολύ καλή επιθετική του γραμμή θα έλεγα. Έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες μπροστά».

Σε φοβίζει αυτό: «Όχι, δεν θα το έλεγα. Έχουμε και εμείς αντίστοιχα πολύ καλούς παίκτες για να τους αντιμετωπίσουμε. Επειδή γνωρίζω την έδρα του, είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο. Είναι μεγάλο όπλο του Άρη. Και σίγουρα θα γίνει κάπως ευκολότερο το έργο για εμάς».

Για το τι περιμένει γι΄ αυτό το ματς: «Σίγουρα περιμένω η ομάδα μου να εμφανιστεί έτοιμη και να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη»

Για το τι εύχεται για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι να είμαι υγιής. Έχω περάσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Όμως, Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι για να βελτιώνομαι και να πετυχαίνω τους στόχους μου.»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS