ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Έκλεισε στην Πάρμα o Ζαγαρίτης, δεν συμφωνώ με την απόφασή του»!

Ο Λάζλο Μπόλονι αποκάλυψε ότι ο Ζαγαρίτης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, σε μια απόφαση που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ρουμάνο. Συνεχίζει την καριέρα του στην Πάρμα ο νεαρός.

Μπόλονι: «Έκλεισε στην Πάρμα o Ζαγαρίτης, δεν συμφωνώ με την απόφασή του»!

Ο Λάζλο Μπόλονι αποκάλυψε ότι ο Ζαγαρίτης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, σε μια απόφαση που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Ρουμάνο. Συνεχίζει την καριέρα του στην Πάρμα ο νεαρός.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τις σκέψεις σχετικά με την έξοδο στην Ευρώπη: «Εγώ προσπαθώ να προχωρήσω με την ομάδα. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Οπότε ανυπομονώ»

Για τα προβλήματα που βρήκε από την πρώτη ημέρα και κατά πόσο έχουν μειωθεί: «Δεν θα έλεγα ότι είμαστε αισιόδοξοι, αλλά είμαστε θετικοί. Κοιτάζω να ενισχύσω την ομάδα στους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Όπως ο τομέας της άμυνας. Εγώ θα ήθελα να είμαι ισχυρός και στην επίθεση, γιατί μόνο πετυχαίνοντας γκολ κερδίζεις αγώνες. »

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την φιλοσοφία: «Η φιλοσοφία δεν την αλλάζεις ξαφνικά, αλλά την χτίζεις σιγά σιγα. Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι τώρα πλέον γνωρίζω καλά το ρόστερ. Τόσο όσον αφορά τα θετικά όσα και τα αρνητικά. Προσπαθώ να στηριχθώ στα θετικά και να περιορίσω τα αρνητικά»

Για το αν σκέφτεται να δώσει κι άλλες ευκαιρίες στους μικρούς: «Δείξανε πράγματα τα παιδιά. Ο Εμμανουηλίδης πέτυχε γκολ και ο Καμπετσής προσπάθησε να πετύχει γκολ. Μπορώ να πω ότι ήταν σε στιγμές προς το τέλος, που ο αντίπαλος έπαιρνε ρίσκα. Στο μέλλον θα τους χρησιμοποιήσω. Είναι ένα θέμα σημαντικό για τον Παναθηναϊκό σήμερα.»

Για τον Εμμανουηλίδη και τον Μπουζούκη: «Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι με τους αγώνες και τη δουλειά βελτιώνονται. Κάνοντας μια ακτινογραφία στους νέους, βλέπω μερικές ελλείψεις. Δεν θα έλεγα ότι όλοι θα φτάσουν σε ένα υψηλότατο επίπεδο. Και το λέω αυτό γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέροντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε ακαδημίες γαλλικών ομάδων, θα σας έλεγα ότι τρεις στους 10 μπαίνουν στο επαγγελματικο ποδόσφαιρο. Όσο πιο ψηλές είναι οι απαιτήσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τόσο δύσκολο θα είναι για τις ακαδημίες στην Ελλάδα να αλλάξουν»

Για τον Ζαγαρίτη και το αν υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά: «Δυστυχώς ναι. Η είδηση είναι ότι έφυγε ο Ζαγαρίτης και αυτό με θλίβει. Έψαξα να δω πως θα μπορούσα  να τον προωθήσω, αλλά εκείνος επέλεξε έναν άλλο δρόμο. Σέβομαι την επιλογή του Ζαγαρίτη χωρις να είμαι σύμφωνος εγώ με την επιλογή αυτή. Κατανοώ ότι ο παίκτης θέλει να υπερασπιστεί το άμεσο συμφέρον του. Εμείς είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου. Η επιλογή του Ζαγαρίτη δεν συνάδει με την επιλογή του συλλόγου. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και κάθε καλο, αλλά δεν είμαστε σύμφωνοι με αυτή την απόφαση. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες που θα έχουν μεγαλύτερη δυναμική και επειδή η Ακρόποληείναι κλειστή και δεν έρχονται όλοι εδώ. »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...