ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

NBA: «Γίγαντας» Γιάννης με 31 πόντους, οι Μπακς λύγισαν τους Μάβερικς (vid)

Ο MVP είναι εδώ και έστειλε το μήνυμα στον βασικό του αντίπαλο για το «τριπιτ». Ο Αντετοκούνμπο με 31 πόντους οδήγησε τους Μπακς στην νίκη απέναντι στους Μάβερικς του παραλίγο... τριπλού, Λούκα Ντόντσιτς.

NBA: «Γίγαντας» Γιάννης με 31 πόντους, οι Μπακς λύγισαν τους Μάβερικς (vid)

Ο MVP είναι εδώ και έστειλε το μήνυμα στον βασικό του αντίπαλο για το «τριπιτ». Ο Αντετοκούνμπο με 31 πόντους οδήγησε τους Μπακς στην νίκη απέναντι στους Μάβερικς του παραλίγο… τριπλού, Λούκα Ντόντσιτς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...