ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για το διπλό… Ευρώπης απέναντι στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (19:30, Novasports 1, LIVE: Panathinaikos24.gr) σε αναμέτρηση που γίνεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Για το διπλό... Ευρώπης απέναντι στον Άρη

Με μοναδικό στόχο τη νίκη αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα το απόγευμα τον Άρη στην παγωμένη Θεσσαλονίκη. Ο Λάζλο Μπόλονι στη σημερινή αναμέτρηση θα έχει στη διάθεση του μετά από ένα περίπου μήνα τους Φακουντο Σάντσες και Ζοσέ Μαουρίσιο.

Την ίδια στιγμή εκτός έμεινε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος αλλά και ο Βασίλης Ζαγαρίτης, που το σίριαλ της μεταγραφής του στην Πάρμα είναι σε εξέλιξη.

Όπως όλα δείχνουν ο Λάζλο Μπόλονι θα επιστρέψει στο κλασσικο 4-3-3. Συγκεκριμένα κάτω από την εστία θα κάτσει ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ και Μολό, στο κέντρο θα παίξουν οι Μαουρίσιο, Βέλεθ και Αλεξανδρόπουλος ενώ στα αριστερά θα είναι ο Ιωαννίδης, στα δεξιά ο Εμμανουηλίδης και στην κορυφή ο Μακέντα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.