ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βόμβα από Νίκη Μπακογιάννη: «Δέχθηκα και εγώ ανήθικη πρόταση από παράγοντα του ΣΕΓΑΣ»

Η Ολυμπιονίκης του ύψους μιλάει για τη δική της περιπέτεια με παράγοντα του ΣΕΓΑΣ.

Βόμβα  από Νίκη Μπακογιάννη: «Δέχθηκα και εγώ ανήθικη πρόταση από παράγοντα του ΣΕΓΑΣ»

Η Ολυμπιονίκης του ύψους μιλάει για τη δική της περιπέτεια με παράγοντα του ΣΕΓΑΣ.

Τα στόματα έχουν ανοίξει. ‘Έχουν ανοίξει γιατί η ολυμπιονίκης, η λαμπρή πρωταθλήτρια έκανε την αρχή. Γιατί η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε, δημοσιοποίησε τη δική της, τη φρικτή εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης από τον παράγοντα του αθλήματός της. ‘Έγινε η αρχή και στο δρόμο αυτό πορεύονται ήδη πρωταθλήτριες, γυναίκες που ξεσπούν μιλώντας για τα δικά τους μαύρα βιώματα. Σειρά σ΄ αυτήν την κακοτράχαλη διαδρομή, η Νίκη Μπακογιάννη, η ασημένια ολυμπιονίκης του άλματος εις ύψος, που θέλησε να μιλήσει για τη δική της τραυματική εμπειρία.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...