ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός του Οντεντ Κάτας αντιμετωπίζει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της basket league και ψάχνει την αντίδραση μετά την ήττα από τη Φενέρ.

Παναθηναϊκός: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στον Άρη

Μιάμιση ώρα πριν το ποδοσφαιρικό ντέρμπο στο «Βικελίδης» (19:30), Άρης και Παναθηναϊκός μονομαχούν στο «Nick Galis Hall» σε εξ αναβολής αγώνα της Basket League (18:00, ΕΡΤ3).

Ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται στο 8-1, προέρχεται από μια δύσκολη διαβολοβδομάδα που ολοκληρώθηκε με τη βαριά ήττα με 100-74 από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Ο Κάτας μετά το το ντεμπούτο του στην Ευρώπη ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα και δεν υπολογίζει πάλι στον Ιωάννη Παπαπέτρου που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του στο «Nick Galis Hall» μετά από τις δύο ήττες του στα ημιτελικά των πλέι οφ του 2016. Μετράει μάλιστα 12 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες κανονικής περιόδου επί του Άρη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.362 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...