ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το βράδυ – Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία (vid)

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ σύμφωνα το οποίο από σήμερα το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού, η οποία θα επηρεάσει από τα νοτιοδυτικά έως αύριο Δευτέρα τη νότια κυρίως χώρα.

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού το βράδυ – Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία (vid)

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ σύμφωνα το οποίο από σήμερα το βράδυ της Κυριακής προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού, η οποία θα επηρεάσει από τα νοτιοδυτικά έως αύριο Δευτέρα τη νότια κυρίως χώρα. Πρόκειται για την τρίτη φάση της κακοκαιρίας «Λέανδρος», η οποία θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις στα νησιά του Ιονίου, στη Χαλκιδική, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά καθώς και τις ισχυρές βροχοπτώσεις στις νότιες νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.