ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνέβη ξανά στο Καραϊσκάκη: Φωνές σε κεκλεισμένων να μετρήσει το γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε (vid)

Πάλι τα ίδια στο Καραϊσκάκη.

Συνέβη ξανά στο Καραϊσκάκη: Φωνές σε κεκλεισμένων να μετρήσει το γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε (vid)

Πάλι τα ίδια στο Καραϊσκάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο γήπεδο του Ολυμπιακού ακούγονται… φωνές, σε ματς κεκλεισμένων των θυρών. Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, διαπιστευμένοι οπαδοί (αυτή είναι η αλήθεια για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας) επιτέθηκαν φραστικά στον Λάζλο Μπόλονι όταν ο τελευταίος έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στο σημερινό ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Ελ Αραμπί για οφσάιντ. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης από το VAR, κάποιοι διαπιστευμένοι άρχισαν να ουρλιάζουν διαμαρτυρόμενοι και να φωνάζουν “γκολ είναι, μετράει” και άλλα τέτοια. Σκηνικό που υπενθύμισε τι γίνεται σε κάποια γήπεδα και που θύμισε… τοπικό πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ