ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πολικό ψύχος σε όλη τη χώρα – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (vid)

Δριμύ ψύχος επικρατεί σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει και τους μείον 19 βαθμούς στα βόρεια.

Πολικό ψύχος σε όλη τη χώρα – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (vid)

Δριμύ ψύχος επικρατεί σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να φτάνει και τους μείον 19 βαθμούς στα βόρεια. Η έντονη χιονόπτωση έχει σταματήσει, ωστόσο ο παγετός είναι ισχυρός σε πολλές περιοχές και τα προβλήματα στην κυκλοφορία παραμένουν.

Απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει σε ορεινούς δρόμους της Πάρνηθας, της Πεντέλης και του Υμηττού, ενώ απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλιά εθνική Αθηνών – Θήβας, σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Φλώρινας και σε τμήματα του οδικού δικτύου της υπόλοιπης Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ζευγαριού, τα ίχνη του οποία χάθηκαν, λόγω χιονόπτωσης, το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή «Άγιος» του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.