ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Ένα διπλό για να… γουστάρεις!

Το ρίσκο που βγήκε στον Μπόλονι και η πιο σημαντική νίκη μέχρι την… επόμενη. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Ένα διπλό για να… γουστάρεις!

Εντάξει, δεν κέρδισες τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα, ήταν όμως δεδομένα η πιο μεγάλη σου φετινή νίκη. Πιο σημαντική ακόμη και από αυτή επί της ΑΕΚ, διότι είναι ΣΦΡΑΓΙΔΑ ότι… ΜΠΟΡΕΙΣ. Μπορείς όχι να κάνεις κάνα θαύμα, αλλά τουλάχιστον να προλάβεις το τρένο της Ευρώπης και να αποφύγεις το φιάσκο του… αυτοαποκλεισμού. Αν κάναμε αυτή την κουβέντα πριν δυο εβδομάδες και με την ιστορία που έσκασε με τον κορονοίο ΣΙΓΟΥΡΑ θα λέγαμε άλλα πράγματα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο πρωταγωνιστές ήταν ο Καμπετσής και ο Διούδης, με εξαιρετικούς και τους Πούγγουρα και Χουάνκαρ, ωστόσο νομίζω πως όλα τα λεφτά ήταν το κοουτσάρισμα του Μπόλονι. Ο Ρουμάνος πήρε το ρίσκο να αφήσει στον πάγκο τα βαριά χαρτιά της πράσινης επίθεσης και δικαιώθηκε απόλυτα. Σκεφτείτε τι θα άκουγε αν δεν του έβγαινε, σκεφτείτε τι άκουσε με το που ανακοινώθηκε η ενδεκάδα. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και αν μου επιτρέπετε θα έλεγα ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε έναν άνθρωπο που έκανε ξανά τον Παναθηναϊκό κανονική ομάδα,

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς όχι επειδή του έκατσε αλλά επειδή το έψαξε. Διότι πριν το 0-1 είχε χάσει άλλη μια πολύ σημαντική ευκαιρία και γενικά μπήκε με τη λογική του “καμικάζι” στο ματς. Ναι, είναι γεγονός ότι στην πορεία πέρασε και δύσκολες στιγμές αλλά όχι στο βαθμό που πάει να βγει προς τα έξω Ο Αρης σαφώς και είχε ευκαιρίες και πίεση, αλλά και εσύ έχασες 2-3 ευκαιρίες για… θάνατο, με κορυφαία αυτή του Βέλεθ. Επίσης ο Αρης έπαιζε “ξύλο” με την ανοχή του… κορυφαίου Ελληνα διαιτητή (εδώ γελάμε).

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα σαφώς βελτιωμένη και αυτό βγάζει μάτι, θέλει όμως και δουλειά ακόμα. Είναι θετικό ότι για άλλο ένα παιχνίδι δεν έφαγες γκολ, ωστόσο χρειάζεται να βελτιώσεις κι άλλο την αμυντική σου λειτουργία. Από μια άποψη βέβαια αυτό που βλέπουμε δεν το λες και παράλογο. Με τον Βέλεθ και τον Αλεξαδρόπουλο παίζεις στα χαφ, ενώ μόλις γύρισε και ο Μαουρίσιο που δεν μπορούσε όμως να αντέξει πάνω από 50-60 λεπτά λόγω των όσων τράβηξε με τον covid.

Σε κάθε περίπτωση το διπλό αυτό είναι πιο γλυκό και για έναν ακόμη λόγο. Για την λύσσα των Αρειανών και των… φίλων τους. Ο τραμπουκισμός στον Μπόλονι και τα όσα άκουσαν ο Διούδης και ο Εμμανουηλίδης δείχνουν έναν ζήλο που δεν τον συναντάμε σε όλα τα ματς του Αρη και δείχνει πως για τους δικούς τους λόγους το ήθελαν παραπάνω από άλλες φορές. Το λόγο δεν καταλαβαίνουμε (λέμε τώρα…) αλλά τέλος πάντων…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.