ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαουρίσιο: «Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα»

Ο Μαουρίσιο μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, αναφέρθηκε στη συνέχεια, αλλά και στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Μαουρίσιο: «Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα»

Ο Μαουρίσιο μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, αναφέρθηκε στη συνέχεια, αλλά και στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς ήρθε η νίκη: «Είμαι αναμφισβήτητα μια σημαντική νίκη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις νίκες που πετύχαμε στους τρεις προηγούμενους αγώνες απέναντι στον Απόλλωνα, τον Αστέρα Τρίπολης και την Λάρισα. Η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη και προχωράει πολύ καλά».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν τη νίκη έδωσε η καλή αμυντική λειτουργία: «Νομίζω ότι τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την ομάδα, όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και στους μέσους και τους επιθετικούς. Όλοι έκαναν εξαιρετικά καλή δουλειά και νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο αυτοί που ξεκίνησαν, αλλά και αυτοί που μπήκαν αλλαγή. Ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα η οποία βρίσκεται σε καλή στιγμή, όμως αυτή η νίκη προσθέτει αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Φυσικά είμαι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, όμως πιστεύουμε ότι πρέπει να βελτιωθούν πολλά πράγματα. Πετύχαμε ένα γκολ στην αρχή, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν περισσότερο αμυντικοί και μας έλειψε ο έλεγχος του αγώνα. Πρόκειται για πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και πλέον πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε περισσότερο».

Για το ήταν εξαντλημένος όταν έγινε αλλαγή: «Όπως ξέρετε είχα την ατυχία να νοσήσω από τον κορωνοϊό στην Βραζιλία. Με το που γύρισα στην Ελλάδα ξεκίνησα την σκληρή δουλειά, δυστυχώς έχασα ένα χρονικό διάστημα. Όμως μίλησα και με τον προπονητή και είπα πως ήθελα το συντομότερο να βοηθήσω την ομάδα και έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για την άσχημη εμπειρία με τον κορωνοϊό: «Δόξα το Θεό, δεν είχα ούτε ένα ισχυρό σύμπτωμα. Η σύζυγος μου που επίσης νόησε είχε πιο ισχυρά συμπτώματα. Αυτό που κάναμε ήταν να κλειστούμε στο σπίτι, να μείνουμε σε καραντίνα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά καταφέραμε να το ξεπεράσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...