Στη χθεσινή αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό είχαμε… ομορφιές από τον Θοδωρή Καρυπίδη και οπαδούς (παρά το κεκλεισμένων των θυρών).

Έχουμε τονίσει ξανά ότι τη φετινή σεζόν, με τα παιχνίδια να είναι κεκλεισμένων των θυρών, παράγοντες που έχουν συμπεριφορά χουλιγκάνου, αλλά και διάφοροι… διαπιστευμένοι που βρίζουν και καταριούνται τον αντίπαλο για 90 λεπτά, εκτίθενται. Κι αυτό, διότι με τις κερκίδες άδειες, ακούγονται τα πάντα. Πριν από λίγες εβδομάδες, είχαμε τα ξεσπάσματα του Κασναφέρη στη Ριζούπολη, μετά τα ίδια από τον Κούγια στη Λεωφόρο.  Αρκετά νωρίτερα στο Καραϊσκάκη, το φραστικό ντου διαπιστευμένων του Ολυμπιακούστον Λάζλο Μπόλονι, με αποτέλεσμα το ξέσπασμα του τελευταίου.

Θυμηθείτε το

Χθες, φτάσαμε σε ακόμη πιο ακραίες καταστάσεις στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο και όχι μόνο, μαρτυρούν την κατάντια ορισμένων…

Ο Θοδωρής Καρυπίδης επιτέθηκα φραστικά στον προπονητή της ομάδας, με την πράσινη ΠΑΕ να προχωρά αμέσως σε καταγγελίες. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, όπως ανέφεραν και στην ομάδα, φώναζε “Ρουμάνε πορτοφολά”, προκαλώντας, φυσικά, την οργή από την πλευρά του τριφυλλιού.

Φυσικά, δεν ήταν μόνο αυτά. Ο Σωκράτης Διούδης ξέσπασε για τα όσα άκουσε από την κερκίδα! Θα αναρωτηθείτε, φυσικά, “μα για ποια κερκίδα μιλάτε, αφού πρόκειται για μας δίχως παρουσία κόσμου;”. Η απάντηση είναι αυτονόητη στο παραπάνω ερώτημα. Βλέπετε, σε κάποια γήπεδα, η παρουσία κάφρων με διαπίστευση είναι συνηθισμένη, αλλά άπαντες σφυρίζουν αδιάφορα. Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το “με όποιον δάσκαλο καθίσεις…”.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS