ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Σαρώνει η Μίλαν, “βασιλική” υπεροχή – τριάδα “φωτιά” στο 7,03!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Σαρώνει η Μίλαν, “βασιλική” υπεροχή - τριάδα “φωτιά” στο 7,03!

Συνέχεια με πρόγραμμα που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και στο στοίχημα δίνεται στο κουπόνι της Δευτέρας (18/01). Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά που αξίζουν προσοχής. Θα αναλύσουμε παιχνίδι από την πρώτη κατηγορία Ιταλίας, αλλά και της Ρουμανίας στο ποδόσφαιρο, και ένα μπασκετικό από την Ευρωλίγκα. Αν σας ενδιαφέρουν τα τυχερά παιχνίδια, μπορείτε, επίσης, να μάθετε τα πάντα για το κίνο με ένα κλικ στην ιστοσελίδα μας. Προχωράμε στις επιλογές μας για σήμερα.

Με την ανωτερότητα της Μίλαν

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την Ιταλία και τη Serie A, εκεί όπου η Κάλιαρι υποδέχεται τη Μίλαν στις 21:45 για τη 18η αγωνιστική.

Σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Κάλιαρι, που προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα. Πιο βαριά αυτή (4-1) στην έδρα της από τη Νάπολι. Βρίσκεται στη 17η θέση με 14 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί 34 γκολ σε 17 αναμετρήσεις. Ακόμη, αποκλείστηκε και από το κύπελλο της Ιταλίας, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Αταλάντα.

Η Μίλαν κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα (3-1) στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών. Αντιμετώπισε μέσα σε λίγες μέρες δύο φορές την Τορίνο, την πρώτη για το πρωτάθλημα, όπου την κέρδισε με 2-0 και τη δεύτερη για το κύπελλο (0-0), όπου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης στα πέναλτι. Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Λεάο και ο τραυματίας Γκάμπια, καθώς και οι Τσαλχάνογλου και Ερνάντεζ, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η Μίλαν είναι σαφώς καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να πάρει μία εύκολη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με σοβαρά ανασταλτικά προβλήματα. Επιλέγουμε τη Μίλαν (-1 ασιατικό) σε απόδοση 2.09.

Καλύτερη εκτός έδρας η Μποτοσάνι

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη Ρουμανία και την πρώτη κατηγορία, εκεί όπου στις 17:00 η Πόλι Ιάσι φιλοξενεί την Μποτοσάνι για τη 17η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 1-0 επί της Χερμανστάντ και ήρθαν ισόπαλοι με την Ακαντέμικα Κλιντσένι (0-0) και την Τσίντια Ταργκόβιτσε (1-1). Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούν να βρίσκονται στην τελευταία θέση με 15 βαθμούς σε 16 παιχνίδια. Διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με παθητικό 36 τέρματα. Τελευταία φορά επικράτησαν στην έδρα τους στις 29 Νοεμβρίου, με 1-0 επί της Κλούζ για το κύπελλο Ρουμανίας.

Στη δέκατη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μποτοσάνι, με 18 βαθμούς σε 16 αναμετρήσεις. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Άρτζες. Αποτέλεσμα που έσπασε ένα αήττητο σερί εξι αγώνων, τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Πιο σημαντική η εκτός έδρας επικράτηση της με 2-0 επί της Βιτορούλ. Έχει πετύχει συνολικά 21 γκολ στο πρωτάθλημα, εννιά εκ των οποίων έχει σημειώσει ο Γάλλος επιθετικός Κεϊτά, που έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

Η Μποτοσάνι είναι αρκετά καλή μακριά από το γήπεδό της, έχοντας συγκεντρώσει 11 από τους 18 συνολικά βαθμούς της σε εκτός έδρας παιχνίδια. Μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα πάμε με το 2 (DNB) σε απόδοση 1.81.

Προβάδισμα με άνεση η “βασίλισσα”

Κλείνουμε με πρόταση από τη Euroleague και παιχνίδι για την εξ αναβολής 19η αγωνιστική της, για την οποία στις 20:00 η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται εντός έδρας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Δυσκολεύτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου την προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης, έχοντας σημαντικές απουσίες. Ωστόσο, κατάφερε να πανηγυρίσει στην παράταση, επικρατώντας με 81-76. Θα λείψει ο Ράντολφ, ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να παίξει ο Γιούλ.

Από ήττα έρχεται ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς έχασε στη Βαλένθια από την ομώνυμη ομάδα με το ευρύ 91-71, με μία κακή του εμφάνιση. Εκτός από τον Λόιντ, απών θα είναι για το σημερινό παιχνίδι και ο Σίμανιτς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να εμφανιστεί πιο “φρέσκια”, καθώς είχε περισσότερες μέρες αγωνιστικής απραξίας. Η νίκη των γηπεδούχων περιμένουμε να είναι άνετη και μπορούν να καλύψουν χάντικαπ. Έτσι, θα προτιμήσουμε το Ρεάλ Μαδρίτης (-12.5) σε απόδοση 1.93.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE