Ο Αντρέ Ποκό, παίκτης που εξετάστηκε από τον Παναθηναϊκό, μιλάει στο panathinaikos24.gr για το θέμα και ξεκαθαρίζει ότι έχουν γίνει συζητήσεις, όχι, όμως και πρόταση από τους πράσινους.

Το story έχει ως εξής: Πριν από περίπου μια εβδομάδα, ο Ποκό προτάθηκε από Γάλλο ατζέντη στον Πιέρ Ντρεοσί. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τον προπονητή της Εθνικής Γκαμπόν, Πατρίς Νεβό, με τον οποίο γνωρίζονται. Οι δυο τους τα είπαν για τον παίκτη, αντάλλαξαν απόψεις και το θέμα έμεινε εκεί.

“Πράγματι έχουν γίνει επαφές και γνωρίζω για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Ομως, δεν έχω κάποια πρόταση μέχρι τώρα. Μόνο συζητήσεις έχουν γίνει”, τόνισε ο 28χρονος Γκαμπονέζος χαφ.

“Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Μακάρι να συμβεί αυτό. Είναι μεγάλη ομάδα και θα ήταν για μένα κάτι το σπουδαίο. Αλλά, όπως σας είπα, γνωρίζω μόνο για το ενδιαφέρον και τίποτε παραπάνω”, πρόσθεσε ο Ποκό, ο οποίος απολάμβανε τις οικογενειακές του στιγμές μαζί με τα παιδιά του και… περιμένει στο ακουστικό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντρεοσί αποφάσισε να “παγώσει” την περίπτωση του Γκαμπονέζου πρώην χαφ της Γκεζντέπε (από τον Νοέμβριο είναι χωρίς ομάδα) για να εξετάσει άλλους στόχους που ήταν ψηλότερα στη λίστα. “Αποφασίσαμε για την ώρα να μην κάνουμε πρόταση”, μετέφερε στον Γάλλο ατζέντη που πρότεινε τον ποδοσφαιριστή ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και μέχρι τώρα δε φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS