ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόβλημα με Χατζηγιοβάνη – Καρλίτος

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο Καρλίτος δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων.

Πρόβλημα με Χατζηγιοβάνη - Καρλίτος

Ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ. Στο πρόγραμμα προπόνησης δεν συμμετείχαν οι Χατζηγιοβάνης (ενόχληση στον ορθό μηριαίο), Καρλίτος (μυϊκός σπασμός στον αυχένα), Σαβιέρ, Μπεκ και Κουρμπέλης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Το πρωί της Τετάρτης ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό στο νοσοκομείο «Υγεία». Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα μείνει 4 εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.