ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για χαφ και Μεντόζα

Ο Πιέρ Ντρεοσί βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση και ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση χαφ, αλλά και του Μεντόσα.

Ο Πιέρ Ντρεοσί βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση και ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση χαφ, αλλά και του Μεντόζα.

Οι πράσινοι θέλουν να αποκτήσουν ένα παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται στις θέσεις 6-8 και έχουν εντοπίσει τους στόχους τους. Ο στόχος είναι η απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή για τον άξονα που θα ανεβάσει το  επίπεδο της ομάδας, θα δώσει μια επιπλέον πολύ καλή λύση για τη μεσαία γραμμή και επιπλέον στοιχεία όπως δύναμη και ταχύτητα. Ο Σισακό της Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι μια περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη λίστα, αλλά δεν είναι και η μοναδική.

Σε ό, τι αφορά τον Μεντόζα της Αμιάν, ο Ντρεοσί θα κάνει την τελική του προσπάθεια για να τον ντύσει στα πράσινα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Αν η Αμιάν μειώσει τις απαιτήσεις της στο οικονομικό, τότε ο Κολολμβιανός εξτρέμ θα γίνει παίκτης του τριφυλλιού. Άλλωστε και ο ίδιος το θέλει. Μένει να δούμε τις επόμενες ώρες ή μέρες ποια θα είναι η κατάληξη στην υπόθεση.

Exit mobile version