ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μητσοτάκης: «Επόμενο βήμα τα σχολεία – Χιονοδρομικά κέντρα και εστίαση να περιμένουν»

Προτεραιότητα στο άνοιγμα των σχολείων έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Βουλή, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι υπόλοιπες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν.

Μητσοτάκης: «Επόμενο βήμα τα σχολεία - Χιονοδρομικά κέντρα και εστίαση να περιμένουν»

Προτεραιότητα στο άνοιγμα των σχολείων έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Βουλή, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι υπόλοιπες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν.

Τέλος στην παραφιλολογία, σχετικά με το επόμενο βήμα της άρσης των μέτρωνπου έχουν παρθεί για τον κορωνοϊό έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας την Τετάρτη (20/1), στην Ολομέλεια της Βουλής έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα και των υπολοίπων βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες μπορούν να περιμένουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, υπαινισσόμενος ότι η λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, της εστίασης, αλλά και η μετακίνηση από νομό σε νομό πάει για αργότερα.  Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, στόχος της κυβέρνησης είναι μέσω του εμβολιασμού να φτάσει η χώρα στην ασφάλεια, αλλά και στην επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της.

«Η γρήγορη θωράκιση της υγείας σημαίνει ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομίας και ταχύτερη ανάσα για την κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Στην συνέχεια των όσων είπε ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως η χώρα βαδίζει με μικρα, αλλά προσεκτικά βήματα προς την κανονικότητα: «Άνοιξε το λιανεμπόριο ενώ εξακολουθούν να ισχύουν τοπικές παρεμβάσεις σε περιοχές όπου υπάρχουν εστίες έξαρσης του ιού» υπογράμμισε ο ίδιος, ενώ στην συνέχεια επισήμανε πως πλέον εφαρμόζεται το κυλιόμενο σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο τα δεδομένα των προηγούμενων επτά ημερών θα καθορίζουν το σχέδιο των επόμενων.

«Κλείνει ο πρώτος κύκλος των εμβολιασμών, θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους συμπολίτες μας ηλικίας για 80 εως 84 ετών, κι αυτό γίνεται χωρίς ουρές χωρίς ταλαιπωρία» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως από σήμερα αυξάνονται τα σημεία εμβολιασμού. Πιο συγκεκριμένα προστίθενται 56 κέντρα υγείας, με τον αριθμό να ανέρχεται πλέον συνολικά στα 164 νέα σημεία. «Όλα εξελίσσονται ομαλά σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σε ότι έχει να κάνει με την πορεία των εμβολιασμών ξεκαθάρισε ότι αυτή δεν εξαρτάται από τις δυνατότητες της χώρας:«Η παραγωγική δυνατότητα των εμβολίων δεν είναι σταθερή άρα ο ρυθμός θα ακολουθεί τον αριθμό των παραλαβών», είπε και συμπλήρωσε ότι όσα εμβόλια έρχονται θα γίνονται γρήγορα, «με ένα απόθεμα για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη δόση για τους συμπολίτες μας» ανέφερε ο ίδιος.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...